Αποτυχημένοι από την αρχή Περέιρα και λοιποί


-Η διαιτησία βρίσκεται στο κάδρο, οι ΠΑΕ είτε ζήτησαν ξένους διαιτητές, είτε έβγαλαν ανακοινώσεις


Όσο κι αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν, είναι αλήθεια πως η διαιτησία είναι κατώτερη των περιστάσεων και οι ομάδες δεν φαίνεται να έχουν εμπιστοσύνη στον Περέιρα και στην… κομπανία του, οι οποίοι δεν δείχνουν ικανοί να βελτιώσουν την εικόνα της διαιτησίας. Τα παραδείγματα είναι πολλά και διαμορφώνουν μια εικόνα σε βάρος των αρμοδίων.
Ειδικότερα:
1) Η διαιτησία βρίσκεται στο κάδρο από την πρώτη αγωνιστική, από τότε άρχισαν τα παράπονα και συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό. Αλλοιώθηκε μέχρι και το Κύπελλο.
2) Στα περισσότερα παιχνίδια της κάθε αγωνιστικής γίνονται λάθη και αυτός είναι ο… κανόνας. Σε ελάχιστες αγωνιστικές είχαμε την εξαίρεση με καλές διαιτησίες.
3) Τα χοντρά λάθη, όπως του Τσαμούρη που δεν έδωσε πέναλτι στο χέρι του Βιεϊρίνια, του Σιδηρόπουλου που έδωσε πέναλτι αντί για φάουλ στον αγώνα Κυπέλλου υπέρ της ΑΕΚ στο Περιστέρι, η διαιτησία του Λάμπρου στον αγώνα Ξάνθη-ΑΕΛ, οι αρκετές κακές διαιτησίες από όλους του διεθνείς…
4) Το αρχικό πρόγραμμα ήταν ξένοι διαιτητές μόνο στα παιχνίδια μεταξύ των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, μετά μπήκαν ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια του ΠΑΟ με τις προαναφερόμενες ομάδες, του Αρη με τον ΠΑΟΚ και μετά σε παιχνίδια του Ατρομήτου. Δηλαδή, όσο δυσκόλευε το πρωτάθλημα τόσο αυξήθηκαν οι ορισμοί των ξένων διαιτητών. Τώρα ζητάνε ξένους διαιτητές και στους ημιτελικούς Κυπέλλου (ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ-Λαμία).
5) Αρκετοί ξένοι διαιτητές ήταν από το πανέρι.
6) Το σύνολο των ομάδων είτε ζήτησαν ξένους διαιτητές, είτε έβγαλαν ανακοινώσεις για τη διαιτησία. Παράλληλα, ο Περέιρα δέχθηκε πολλές επισκέψεις παραγόντων.
Πως είναι δυνατόν να μείνει μια ΚΕΔ, των Περέιρα, Μαρίν, Λίντμπεργκ, της (μη) εκπαίδευσης του Τριτσώνη, του VAR που δεν υπάρχει με τον Κουκουλάκη;

Σχόλια