Ο Περέιρα στην Ελβετία, ψάχνουν λύσεις ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ


-Οι υπερκείμενες αρχές θεωρούν ότι η διαιτησία είναι το νούμερο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο



Όπως σας είχαμε έγκαιρα, δηλαδή εδώ και μέρες, προειδοποιήσει στις τάξεις της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το ότι κάλεσαν τον Περέιρα στην Ελβετία, όπου συζήτησαν όχι μόνο για την επίθεση κατά του Τζήλου αλλά και θέματα της ελληνικής διαιτησίας που θεωρούν «το νούμερο 1 πρόβλημα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματούχοι των υπερκείμενων ποδοσφαιρικών αρχών ψάχνουν λύσεις, που μπορεί να αγγίξουν μέχρι και την ΕΠΟ, καθώς θεωρούν ότι αν τα διαιτητικά λάθη βγουν από το κάδρο «θα αποκατασταθούν και οι σχέσεις μεταξύ των μεγάλων συλλόγων», ή στη …χειρότερη περίπτωση θα χαμηλώσουν οι τόνοι.
Στο ραντεβού που είχαν με τον Περέιρα συζητήθηκαν και θέματα που είχαν να κάνουν με τους ορισμούς, όπως και γενικά με όλη την ΚΕΔ, δηλαδή και για τη συνεργασία με τους άλλους δυο ξένους αρχιδιαιτητές, τον Ισπανό Μάριν και τον Σουηδό Λίντμπεργκ. Δεν θα είναι έκπληξη αν στην Ελβετία κληθούν και οι δυο τελευταίο ή αν τους ζητηθεί έγγραφη ενημέρωση. Επίσης, φοβούνται ότι μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση, εφόσον συνεχιστεί η ίδια εικόνα της διαιτησίας και στον δεύτερο γύρο.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το ραντεβού του Περέιρα με την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ δεν έγιναν γνωστές. Θα ήταν παράλειψή μας αν δεν αναφέρουμε ότι καταγγελίες για την κατάσταση στην ελληνική διαιτησία έχουν κοινοποιηθεί στις υπερκείμενες αρχές. Πάντως, παραμένει άγνωστο, αν ο Περέιρα ρωτήθηκε και για το ραντεβού, που είχε στα μέσα Νοεμβρίου, παρουσία του Φούσεκ, με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση και Δημήτρη Σαραϊδάρη (σ.σ. πρώην διεθνής βοηθός), ένα ραντεβού που δεν διαψεύστηκε και δεν προαναγγέλθηκε.

Σχόλια