Κούγιας: «Φιλιππινέζα του Σαββίδη ο Γραμμένος»


-Ξέσπασε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας

Ανέβηκαν οι τόνοι στο έκτακτο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, που αποφάσισε ότι η 15η Αγωνιστική θα γίνει το διάστημα 30-31/01. Όμως, παράλληλα συζήτησαν και για οικονομικά θέματα, ειδικότερα η διοργανώτρια θέλει μείωση των ποσοστών από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, από τα πρόστιμα, από τα παράβολα για τις δικαστικές αποφάσεις (κτλ), καθώς αποδίδει στην ΕΠΟ ποσό ύψους 10,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.
Ολες οι ομάδες θέλουν… ψαλίδι, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος κατηγορήθηκε ότι διαρκώς αναβάλει το θέμα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, με συνέπεια να μην προωθείται ούτε στο ΔΣ. «Ο Γραμμένος είναι η Φιλιππινέζα του Σαββίδη, έπρεπε να το θέσουμε στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ», φέρεται να είπε (σύμφωνα με πληροφορίες) ο Αλέξης Κούγιας.
Εκεί αντέδρασε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης («τι είναι αυτά που λες; Πως είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα;), ο Κούγιας του απάντησε («μήπως είσαι συνήγορος του Σαββίδη και δεν το ξέρουμε;») και ο διάλογος έκλεισε με την εξής φράση του Μάκη Γκαγκάτση: «Αντέδρασα, επειδή ο Σαββίδης είναι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ».