ΕΠΣ Ξάνθης: Εκλογές στις 15 Φεβρουαρίου


Στους ρυθμούς εκλογών η διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης! Οι 7 παλιοί και οι 8 νέοι υποψήφιοι της ομάδας Πανίδη
ΠΗΓΗ: sportsaddict.gr
Γνωστή έγινε η υποψηφιότητα της ομάδας της παρούσας διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης, υπό τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Πανίδη, με αρκετές εκπλήξεις και νεανικό άρωμα στους νέους υποψηφίους με στόχο να συνεχίσουν το έργο τους για την αναγέννηση του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου
Θυμίζουμε πως οι εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης είναι  προγραμματισμένες για της 15 Φεβρουαρίου, με τον Πρόεδρο της Ένωσης, Γιώργο Πανίδη να σχηματίζει μια 15αδα υποψηφίων με αρκετούς εκ των οποίων να έχουν δυναμική παρουσία και σημαντικό έργο σε ερασιτεχνικά σωματεία της ΕΠΣ Ξάνθης. Σε σχέση με την προηγούμενη διοίκηση υποψήφιοι θα είναι μαζί με τον Πρόεδρο ακόμη έξι μέλη ενώ συνολικά οκτώ θα είναι οι νέες υποψηφιότητες.
Σε σχέση με την προηγούμενη διοίκηση δεν μετέχουν στην φετινή εκλογική διαδικασία οι Αντώνης Κουτσουρλής, Τάκης Μπέρτος, Γιώργος Γκούρτσας και Νίκος Λεσκόφτσης. Με το νέο αίμα των υποψηφίων να περιλαμβάνει βετεράνους ποδοσφαιριστές, παράγοντες ομάδων και  προπονητή(Γιοβανούδης) δείχνοντας την διάθεση η νέα διοίκηση να συνεχίσει να λειτουργεί με φόντο το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μετέχοντας στα κοινά άνθρωποι με γνώσεις των προβλημάτων των σωματείων.
Πιο αναλυτικά την ομάδα της παρούσας διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης που είναι και το  αδιαφιλονίκητο φαβορί, αποτελούν οι “παλιοί” Γιώργος Πανίδης, Γιάννης Δαλακούρας, Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, Γιώργος Τριάντης, Χακάν Ισμέτογλου, Γιάννης Πιστόλας, Θανάσης Κατσαρός και οι “νέοι” Ζήσης Λαβτζής, Γιώργος Κερμενίδης, Χασάν Νουρήογλου, Γιάννης Παπατζής, Στάθης Πανίδης, Ειρήνη Γαλαχουσίδου, Γιάννης Γιοβανούδης και Παναγιώτης Εγγλέζος.
Ενώ για την Εξελεγκτική Επιτροπή υποψήφιοι θα είναι οι: Τζαφέτ Κουρού Τάσος Λαζαρίδης και Λάζαρος Καλεντερίδης