Superleague: Οι 10 στις 16 ομάδες φώναξαν για τη διαιτησία


Ψιτ, σας βλέπουν! Ο κόσμος το’χει τούμπανο και η ΚΕΔ, εννοούμε Περέιρα, Μαρίν, Λίντμπεργκ και τους συμβούλους τους, ζουν σε «εικονική πραγματικότητα». Παρότι, μέχρι τώρα και σε σύνολο μόνο δέκα αγωνιστικών, συνολικά δέκα ομάδες αντέδρασαν (με ανακοινώσεις ή διαρροές, εξαιτίας διαιτητικών λαθών), συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ζήτησαν ξένους διαιτητές, αμφισβητώντας ουσιαστικά και τον πίνακα με τους Ελληνες ρέφερι και βοηθούς!

Αλλωστε, δεν είναι δυνατόν ο Περέιρα και οι λοιποί (που αναφέραμε πιο πάνω) να μην έχουν ευθύνη για τους ορισμούς, δεν έχουν ευθύνη ούτε για τους πίνακες; Αρα, δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζουν και το χειρότερο είναι ότι δεν το καταλαβαίνουν!
Πιο συγκεκριμένα ξένους διαιτητές ζήτησαν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Αρης,. Ξένους διαιτητές θέλει και ο Ατρόμητος, αν και έχει καλή πορεία και είναι αήττητος!
Ρέφερι από το εξωτερικό θέλει και η ΑΕΛ που έβγαλε αρκετές ανακοινώσεις, έκανε και καταγγελίες-φωτιά, ενώ  ανακοινώσεις έβγαλαν και οι Λαμία, Απόλλων Σμύρνης (σ.σ. ζήτησε να φύγει ο Περέιρα). Το παζλ των διαμαρτυρομένων συμπληρώνουν οι  Ξάνθη και ΟΦΗ. 
Με βάση όσα γίνονται στη διαιτησία, τα πράγματα αναμένονται χειρότερα. Φανταστείτε τι έχει να συμβεί όταν το πρωτάθλημα θα εξελίσσεται και θα φτάσουμε στο σημείο να κρίνονται οι στόχοι των ομάδων μόνο από ένα ματς.