Έτσι διέλυσε τη σκευωρία ο Ολυμπιακός

Το στήσιμο στον αγώνα Κυπέλλου Παναχαϊκή-Ολυμπιακός 0-2 φαινόταν από μακριά και οι «ερυθρόλευκοι», δεδομένης της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, κατάφεραν διαλύσουν την παράγκα και την σκευωρία, λαμβανομένων υπόψη των πιέσεων από δήθεν... ειδήμονες, με τη μάσκα των αντικειμενικών, ότι έπρεπε να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ολυμπιακό. Όμως, η αλήθεια είναι αδύνατο να κρυφτεί και φυσικά ήταν με το μέρος των «ερυθρολεύκων» που κατάφεραν να διαλύσουν τη σκευωρία σε βάρος τους.
Για τους εξής λόγους:
1) Σύμφωνα με την ακροαματικά διαδικασία στην κερκίδα που ήταν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ένα άτομο που καθόταν κοντά στην έξοδο, άφησε να χτυπά το τηλέφωνο με τον ύμνο του Παναθηναϊκού και έβριζε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Προβοκάτορας είναι η κατάλληλη λέξη. Για την επιβεβαίωση όλων αυτών ο Ολυμπιακός παρέδωσε ένορκες καταθέσεις φιλάθλων που ήταν στην κερκίδα, εν ενεργεία αστυνομικών και κατοίκων της Αχαΐας, με τις οποίες πιστοποιούν την παρουσία ατόμου που είχε τον ύμνο του Παναθηναϊκού στο κινητό του.
2) Μέχρι και ο Αρειος Πάγος έχει νομολογήσει για ύπαρξη προβοκάτορα και δεν έπρεπε να γίνει ούτε δίκη, όταν διαπιστώνεται ότι υπάρχει
3) Τίποτα δεν θα είχε συμβεί στο Παμπελοποννησιακό, αν δεν υπήρχε ηθικός αυτουργός, άρα δεν είναι δυνατόν ένα άτομο, σταλμένο από σκοτεινούς κύκλους, να... μπορεί να επιβάλει ποινές.
4) Από το φύλλο αγώνα δεν προκύπτει αναφορά επεισοδίων που σχετίζονται με βιαιοπραγία.
5) Ο παρατηρητής στην έκθεσή του δεν κάνει ούτε αναφορά διάπραξης επεισοδίων.
6) Δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν να βγει στην τηλεόραση γιατρός του αγώνα και να κάνει καταγγελία. Όταν ρώτησαν τον Δημητρόπουλο πως συνέβη ο τραυματισμός μάσαγε τα λόγια του. Η αναφορά αυτή είναι ημιτελής και αναληθής. Άλλωστε, και ο ίδιος ο... δήθεν τραυματίας κατέθεσε πως τραυματίστηκε μακριά από το Παμπελοποννησιακό, όπου επέστρεψε για τις πρώτες βοήθειες.
7) Μεγάλο ρόλο στην υπόθεση έπαιξε και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε φωτογραφίες από την εξέδρα, όπου είχαν πάει οι φίλαθλοί του για να δουν την ομάδα στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή
8)Μέχρι και η αστυνομία ξεκαθαρίζει στην έκθεσή της ότι δεν υπήρξε τραυματισμός.

Σχόλια