Πανηλειακός: «Ηρθαν στον Πύργο με ξεκάθαρο στόχο και εντολή για να κάνουν αλλοίωση αποτελέσματος»

Ανακοίνωση για τη διαιτησία εξέδωσε ο Πανηλειακός μετά τον αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου, από τον οποίο ηττήθηκε με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 30′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζησάββα, το οποίο κέρδισε ο ίδιος κι έφερε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) στον Αρβανίτη. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Ντουαλά στο 63′, έπειτα από σέντρα του Μουκίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανηλειακού για τη διαιτησία:
"Έχουμε επιλέξει τα τρία τελευταία χρόνια που βρισκόμαστε στην διοίκηση της ομάδας να μην ασχολούμαστε με την διαιτησία.
Όμως ο Πανηλειακός έχει στοχοποιηθεί από το πρώτο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου με αποτέλεσμα να έχει χάσει βαθμούς που θα έχει ανάγκη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Ξεκινήσαμε με το παιχνίδι της Ραφήνας ,τα εγκλήματα συνεχίστηκαν στην Ρόδο ,στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό,με τα Βραχνέικα ,με το Ριόλο και έφτασε η σημερινή εγκληματική διαιτησία να μας βγάλει ειλικρινά εκτός εαυτού.
Ο κύριος Βεργέτης και οι βοηθοί του ήρθαν στον Πύργο με ξεκάθαρο στόχο και εντολή για να κάνουν αλλοίωση αποτελέσματος και έφεραν εις πέρας την αποστολή τους.
Κύριοι της ΚΕΔ, δεν είναι δυνατόν από τους 562 βοηθούς που ανήκουν στην δύναμή σας, να επιλέγετε για δεύτερο σερί παιχνίδι της ομάδας μας τον κύριο Κύριο που μόνο… κύριος δεν ήταν!
Αν ο λόγος για την άνιση αυτή αντιμετώπιση προς την ομάδα μας είναι η αντίδραση μας σε αυτό το έκτρωμα του 6ου ομίλου που αποφασίσατε το καλοκαίρι, έχουμε να σας πούμε πως ο Πανηλειακός είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας και ότι όπως ποτέ μέχρι τώρα δεν παρέδωσε τα όπλα, δεν θα το κάνει ούτε τώρα!"