Στοχοποίηση Ολυμπιακού και αλλοίωση βαθμολογίας


-Τέτοιο πρωτάθλημα θέλουν η FIFA και η UEFA; Δεν βλέπουν τι γίνεται, αφού υποτίθεται ότι όλα είναι υπό την εποπτεία τους;


Δεδομένο Νο 1: Η διαιτησία πολεμά τον Ολυμπιακό για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, με λάθη που μπορούν να γεμίσουν ολόκληρο βιβλίο. Όμως, το χειρότερο είναι πως αντί η κατάσταση να βελτιώνεται, πάει από το κακό στο χειρότερο. Στα παιχνίδια του Ολυμπιακού δεν υπάρχει διαιτησία 50 %-50 %, αλλά στην… καλύτερη περίπτωση 70 % - 30 % που σημαίνει αγωνιστικό «χειρουργείο» σε βάρος του.
Δεδομένο Νο2: Είναι πέρα από κάθε λογική να φέρνουν ξένους διαιτητές και να σφυρίζουν και με την ίδια φιλοσοφία …εξυγιαντών. Δηλαδή, στην… καλύτερη πάλι με φιλοσοφία 70 %-30 % σε βάρος του Ολυμπιακού και αυτό γίνεται σε όλα τα ματς, με ελάχιστες εξαιρέσεις, για να επιβεβαιώνουν απλά τον κανόνα. Δυο παραδείγματα αποτελούν, ο Δανός Κριστόφερσεν στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 και ο Ελβετός Ζακοτέ στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1.
Όλα αυτά δείχνουν πως όλα ξεκινούν από το ποιος κάνει τους ορισμούς. Αυτή η ΚΕΔ δεν είναι δυνατόν να έχει μέλλον, πρέπει να αλλάξει από… χθες.
Δεν ελέγχεται από πουθενά και εφόσον η FIFA και η UEFA τη στηρίζουν ας βγάλουν ανακοίνωση. Ας την ελέγξουν! Όμως, δεν αρκεί να το λένε οι εδώ απεσταλμένοι υπάλληλοί τους. Ας στείλουν επιστολή, δηλαδή επίσημα πράγματα.
Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν πληροφορηθεί τις καταγγελίες για παρασκήνιο που ο Περέιρα είναι ανίκανος να ελέγξει. Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν ότι οι περισσότερες ομάδες ζήτησαν ξένους διαιτητές, ή ότι έβγαλαν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας.
Η βαθμολογία έχει ήδη αλλοιωθεί. Και στα ψηλά, και στη μέση, και στα χαμηλά.
Τέτοιο πρωτάθλημα θέλουν; Για αυτό η FIFA και η UEFA έχουν υπό την επιστασία τους το ελληνικό ποδόσφαιρο;
Για να βυθίζεται;