Σκόνη και θρύψαλα η σκευωρία – Δικαίωση Ολυμπιακού, μόνο πρόστιμο για την ένταση στις εξέδρες του Παμπελοποννησιακού




Το στήσιμο από την «παράγκα» δεν πέρασε και η σκευωρία κατά του Ολυμπιακού, με αφορμή τον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή πέρασε στην ιστορία. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με ομόφωνη απόφαση δέχτηκε ότι όλα ξεκίνησαν από προβοκάτορα και παράλληλα πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να τιμωρηθούν μόνο με πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ για την ένταση στις εξέδρες του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.
Πρόκειται για πανηγυρική δικαίωση του Ολυμπιακού που κατάφερε να συντρίψει το στήσιμο της παράγκας. Μια απόφαση παρόμοια με τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ που επίσης επιβλήθηκε πρόστιμο στον ΠΑΟΚ.
 Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός, μια εβδομάδα νωρίτερα, στην απολογία του ήταν καταπέλτης και κατάφερε να λάμψει η αλήθεια, υποστηρίζοντας:
*«Ο οπαδός άφησε να χτυπά το τηλέφωνο με τον ύμνο του Παναθηναϊκού και έβριζε».
*«Δεν έπρεπε να γίνει ούτε δίκη, όταν διαπιστώνεται η ύπαρξη προβοκάτορα. Το δέχεται και ο Αρειος Πάγος».
*«Τίποτα δεν θα είχε συμβεί στο Παμπελοποννησιακό, αν δεν υπήρχε ηθικός αυτουργός».
Επίσης, τα στοιχεία που δικαίωσαν τους «ερυθρόλευκους», που ζήτησαν από την πρώτη στιγμή να αλλάξει το κατηγορητήριο είναι τα εξής:
*«Από το φύλλο αγώνα δεν προκύπτει αναφορά επεισοδίων που σχετίζονται με βιαιοπραγία».
*«Ο παρατηρητής στην έκθεσή του δεν κάνει ούτε αναφορά διάπραξης επεισοδίων».
*«Δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν να βγει γιατρός του αγών και τα κάνει καταγγελία. Όταν ρώτησαν τον Δημητρόπουλο πως συνέβη ο τραυματισμός μάσαγε τα λόγια του. Η αναφορά αυτή είναι ημιτελής και αναληθής».

Σχόλια