Αποκάλυψη του Κριστόφερσεν ότι βγήκε για φαγητό μαζί του εκθέτει κι άλλο τον Τριτσώνη!

-«Ημασταν εγώ, οι δύο βοηθοί μου, ο Έλληνας τέταρτος διαιτητής και ο υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας», δήλωσε για το δείπνο παραμονές του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ηδη έγινε μεγάλος θόρυβος για τη… σύμπτωση ότι στις 20 Σεπτεμβρίου ο Τριτσώνης ήταν παρατηρητής διαιτησίας του Δανού διεθνή διαιτητή Κρις Κριστόφερσεν στο ματς της πρώτης αγωνιστικής του Europa League Βίντι-Μπάτε Μπορίσοφ 0-2 και στις 4 Οκτωβρίου, ημέρα ανακοίνωσης των ορισμών της ΚΕΔ, ορίστηκε για τον αγώνα της 6ης Αγωνιστικής ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1. Πρόκειται για θέμα που οι «ερυθρόλευκοι» κατάγγειλαν στον δείπνο της περασμένης Πέμπτης με την UEFA και την FIFA, προκαλώντας και τη δυσαρέσκεια των αξιωματούχων της, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες σχολίασαν: «Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα, τα οποία αφήνουν και την παραμικρή υπόνοια». Ένα σχόλιο που ισοδυναμεί με μεγαλοπρεπές άδειασμα της ΚΕΔ αλλά και «καρφί» προς τον Τριτσώνη.
Όμως, στο συγκεκριμένο …παζλ, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, ήρθε να προστεθεί και η δήλωση του ο Κρις Κριστόφερσεν στην ιστοσελίδα «Tipsbladet», με την οποία ομολογεί ότι παραμονές του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ βγήκε για φαγητό με τον Σταύρο Τριτσώνης, το μέλος της ΚΕΔ που είναι και διευθυντής ανάπτυξης.
Σε ερώτηση της προαναφερόμενης ιστοσελίδα για «το αν ένιωσε οποιαδήποτε… πίεση κατά το διάστημα της παρουσίας του στην Ελλάδα», ο 35χρονος διαιτητής είπε πως: «Όχι, καθόλου. Ήμασταν έξω για φαγητό το προηγούμενο βράδυ και δεν συνέβη το παραμικρό. Ήμασταν εγώ, οι δύο βοηθοί μου, ο Έλληνας τέταρτος διαιτητής (σ.σ. Τζήλος) και ο υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας (σ.σ. Τριτσώνης). Υπάρχει μεγάλη πίεση στους διαιτητές στην Ελλάδα). Έτσι ήταν πολύ ικανοποιημένοι που δέχτηκαν άλλες ομοσπονδίες την πρόσκληση, όπως και το γεγονός ότι τα πήγαμε καλά στον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός».
Σε όλα τα παραπάνω σημειώστε πως ο θόρυβος για την πρώτη σύμπτωση που ο Τριτσώνης είχε βαθμολογήσει τον Κριστόφερσεν στο ματς του Europa League είχε ξεκινήσει. Επίσης, ο Τριτσώνης δεν είχε αρμοδιότητα. Είθισται στο δείπνο να παίρνει μέρος και ο παρατηρητής διαιτησίας που ήταν ο Σουηδός αριχιδιατητής, Λίφ Λίντμπεργκ.