ΕΠΣ Μακεδονίας: Με νοκ άουτ έστειλε τον διαιτητή στο νοσοκομείο για μια κίτρινη κάρτα!


-Άλλο ένα θλιβερό συμβάν στα γήπεδα της ΕΠΣ Μακεδονίας που τα επεισόδια είναι πλέον συχνό φαινόμενο
ΠΗΓΗ: pamebala.gr
Ενα ακόμη τραγικό συμβάν είχαμε σήμερα στην Θεσσαλονίκη σε αγώνα  που έγινε στα πλαίσια του κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα για τον 8ο όμιλο στους Αμπελόκηπους η τοπική ΑΕ Αμπελοκήπων φιλοξενούσε τον Ορφέα Αγίας Τριάδος. Το σκορ περίπου στο 40’ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.
Τότε λοιπόν ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστής  των φιλοξενουμένων Λούκο ο οποίος αφού σε πρώτο χρόνο ζήτησε τον λόγο από τον διαιτητή για την κίτρινη στην συνέχεια με δεξί κροσέ τον σώριασε στο έδαφος.
Ο αγώνας  όπως ήταν αναμενόμενο διεκόπη και ο διαιτητής μεταφέρθηκε σε εφημερεύων νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων!
Στο εν τω μεταξύ με εντολή της ΕΠΣ Μακεδονίας άμεσα ξεκίνησαν οι ενέργειες για την σύλληψη του Λούκο ο οποίος όμως αντιλαμβανόμενος την κατάσταση πήδηξε τα κάγκελα του γηπέδου και διέφυγε.
Μέχρι και αυτήν την ώρα οι αστυνομικές αρχές δεν εντόπισαν τον δράστη και ο οποίος στα πλαίσια του αυτοφώρου θα πρέπει να οδηγηθεί στον εισαγγελέα!
Σε κάθε περίπτωση η τιμωρία τόσο του Ορφέα Αγίας Τριάδος όσο και του ποδοσφαιριστή αναμένεται να είναι αυστηρή, εκτός και αν στην ΕΠΣ Μακεδονίας  έχουν στο μυαλό τους τις ερχόμενες εκλογές και δεν θα ήθελαν να  «σπάσουν αυγά»…
Το λες και δημόσιες σχέσεις…