Ορισμός-σκάνδαλο με Ευαγγέλου

Ξεφτιλίζεται ο Περέιρα που έβαλε στον αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-Λεβαδειακός τον διαιτητή που στο ματς με τον Παναθηναϊκό έδωσε πέναλτι αντί για φάουλ!
Ο Περέιρα ξέφυγε από τα όρια των προκλήσεων (μετά την επιλογή του Τζήλου ως τέταρτου στην Τούμπα, του διαιτητή που στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1 εξόργισε όλο το Καραϊσκάκη), παράλληλα ξεπέρασε και τα όρια του σκανδάλου. Ο Πορτογάλος νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό και επέλεξε τον Ευαγγέλου (Αθηνών) για το παιχνίδι Κυπέλλου Ολυμπιακός-Λεβαδειακός που γίνεται την Πέμπτη.
Πρόκειται για διαιτητή που δεν έπρεπε να είναι στους πίνακες. Στις 4 Μαρτίου 2018 στο ματς της 24ης αγωνιστικής Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 έδωσε πέναλτι αντί για φάουλ, καθώς η ανατροπή του Ινσούα από τον Ενγκελς έγινε εκτός περιοχής στο 87’. Ετσι αλλοιώθηκε τον αποτέλεσμα του αγώνα αλλά και ολόκληρο το πρωτάθλημα, αφού ο Ολυμπιακός έχασε κάθε ελπίδα για τον τίτλο.
Ο Πορτογάλος δεν καταλαβαίνει ότι ξεφτιλίζεται; Οσοι είναι υποψήφιοι για διεθνείς, όπως ο Τζήλος (Λάρισας) στο Ολυμπιακός-Αστέρας 2-1, ο Σκουλάς (Θεσσαλίας) τη Δευτέρα στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός αλλά και ο Ευαγγέλου στον Ολυμπιακό θα δώσουν εξετάσεις;
Στο ματς Κυπέλλου Ολυμπιακός-Λεβαδειακός βοηθοί του Ευαγγέλου θα είναι ο Φωτόπουλος (Αθηνών), ο Κολοσιώνης (Αιτ/νιας), τέταρτος ο Βρέσκας (Πιερίας) και παρατηρητής ο Γιανναδάκης (Λασιθίου).