Κατά φαντασία τα παράπονα της ΑΕΚ!

-Εκτέθηκε με την… περίπτωση του Ευαγγέλου

Το είδαμε κι αυτό… Η ΑΕΚ να βγάζει κατά φαντασία παράπονα, διαμαρτυρόμενοι ότι τάχα ο Ευαγγέλου δεν της έδωσε δυο πέναλτι στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Κατάφερε να καταργήσει τη λογική αλλά και να εκτεθεί αφού παράβαση δεν υπάρχει σε καμία φάση, καθώς το χέρι του Καμαρά στο 39’ είναι σε κοντινή απόσταση από τον Τσιγκρίνσκι που έκανε το σουτ, ενώ δεν υπάρχει και πάτημα του Τσιλούλη στον Γιαννιώτα αλλά βουτιά (70’). Θέση ότι είναι ανύπαρκτα τα πέναλτι που ζητούσε η ΑΕΚ πήρε και ο τηλεκρτικός Παναγιώτης Βαρούχας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ευαγγέλου δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα το πέσιμο του Δημητριάδη στο ημίχρονο, κάτι που φάνηκε από την τηλεόραση.

Ιδια φάση, άλλη απόφαση!

Ναι, το κατάφερε και αυτό ο Ευαγγέλου. Το χέρι του Σελίν στο περσινό ματς ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-0 είναι σε πιο κοντινή απόσταση από αυτό του Καμαρά. Πέρσι ο Ευαγγέλου το έδωσε πέναλτι, με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα του αγώνα, φέτος δεν έδωσε τίποτα! Μετά από το περσινό παιχνίδι είχε πάρει σερί ορισμό στον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2. Αρα, εκτός από τον Ευαγγέλου εκτέθηκαν και οι Περέιρα, Μαρίν.