Επιασε… πάγο το VAR!

-«Βαρυχειμωνιά» για το μεγάλο έργο της Κυβέρνησης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα δια στόματος Βασιλειάδη
-Το VAR προανναγγέλθηκε τον Ιανουάριο του 2018 και θα μπει το 2019!
Αποτελούσε κοινό μυστικό ότι το VAR (Video Assistant Referee) θα μπει στα ελληνικά γήπεδα στις αρχές του 2019, όμως είναι διαφορετικό να ακούγεται διά στόματος του Βασιλειάδη, δηλαδή να επιβεβαιώνεται. Σα να μην έφτανε αυτό, και επίσημα η κατάσταση είναι χειρότερη, διότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού… προανήγγειλε ότι «στα μέσα της χρονιάς» θα μπει πειραματικά! Δηλαδή, μόνο σε κάποια γήπεδα.
Συνεπώς η Κυβέρνηση υπέστη μια μεγάλη ήττα. «Είμαι βέβαιος ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το σύστημα θα βρίσκεται στα ελληνικά γήπεδα», είχε δηλώσει στις 18 Ιανουαρίου 2018 ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, όταν μαζί με τον Βασιλειάδη αποφάσισαν ότι το VAR θα χρηματοδοτηθεί μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος.
Όμως, οι αρμόδιοι Υπουργοί δεν γνώριζαν τις δυσκολίες που επεσήμαναν όσοι γνώριζαν! Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες, υπάρχουν όχι μόνο διαδικαστικά θέματα αλλά και τεχνικά! Προφανώς, αυτά πληροφορήθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος στη σημερινή (10/08) συνέντευξή του στην ΕΡΤ παραδέχθηκε: «Όσο για το VAR από τα μέσα της χρονιάς και μετά θα μπορεί να μπει πειραματικά και μέχρι το τέλος σε όλα τα γήπεδα».
-Ο Κουκουλάκης που εδώ και ένα εξάμηνο είναι υπεύθυνος για το VAR έχει να κάνει κάποιο σχόλιο;