Η αντιγραφή, της αντιγραφής, ω αντιγραφή!

-Η αποθέωση του copy paste από τον Περέιρα με βάση τον απολογισμό των 180 ημερών και στον απολογισμό του ενός χρόνου!



Για τον Περέιρα ο απολογισμός των 180 ημερών με ημερομηνία Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 που αναρτήθηκε στο σάιτ της ΕΠΟ αλλά και οι στόχοι με βάση τον απολογισμό του ενός χρόνου, σύμφωνα με την επιστολή που έστειλε την περασμένη Τρίτη 14 Αυγούστου στους διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές, με αφορμή την έναρξη των σεμιναρίων, παραμένουν οι ίδιοι.
Σα να μην πέρασε ούτε μια μέρα! Η σύγκριση των δυο επιστολών αποτελεί και... αποθέωση του copy paste!
Αν γράψουμε ότι ο Πορτογάλος παραδέχεται ότι δεν πέτυχε τίποτα, θα έχουμε άδικο;
Δεν μας πιστεύετε; Πάρτε μια δυνατή γεύση!
-«Παρά τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες στη δομή της διαιτησίας, η ΚΕΔ θα εξακολουθήσει να παίρνει αποφάσεις με έναν εντελώς ανεξάρτητο, συνεπή και αμερόληπτο τρόπο», έγραφε ο Περέιρα στον απολογισμό των 180 ημερών, που... εκδόθηκε στις 14 Φεβρουαρίου.
-«Παρά τα παράπονα για τη Δομή της Διαιτησίας, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η ΚΕΔ θα συνεχίσει να παίρνει αποφάσεις αυτόνομα, ανεξάρτητα και με συνέπεια», γράφει ο Πορτογάλος προς τους διαιτητές στην επιστολή που τους έστειλε την περασμένη Τρίτη, κάνοντας τον ετήσιο απολογισμό του.
-«Η διαιτησία μπορεί να βελτιωθεί μόνο με την κατάλληλη εκπαίδευση και με σχέδια ανάπτυξης. Επομένως, η ΚΕΔ εργάζεται πολύ σκληρά και εστιάζει στην εφαρμογή ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου, το οποίο προφανώς και πρέπει να υποστηριχθεί από την ΕΠΟ», έγραφε στις 14/02.
-«Η Διαιτησία μπορεί να βελτιωθεί μόνο μέσω κατάλληλης εκπαίδευσης και σχεδίου ανάπτυξης. Γι' αυτό χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά και να επικεντρωθούμε σε μια μακροχρόνια στρατηγική , η οποία πρέπει προφανώς να στηριχθεί από την ΕΠΟ», έγραψε στην επιστολή της 14ης Αυγούστου.
- «Με πεποίθηση και εμπιστοσύνη, τη συνολική προθυμία και δέσμευση, μαζί με όλους όσοι εξελίχθηκαν στο ποδόσφαιρο, όλοι οφείλουν να συμβάλλουν στην αναγέννηση της διαιτησίας για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο», έγραψε στις 14 Φεβρουαρίου.
-«Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την δέσμευσή τόσο τη δική μου όσο και των υπόλοιπων μελών της ΚΕΔ/ΕΠΟ και του Τμήματος Διαιτησίας, ότι θα συμβάλλουμε στην ανανέωση της διαιτησίας για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο», έγραψε την περασμένη Τρίτη 14/08!