ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Συνάντηση Διακοφώτη με τον Περιφερειάρχη για τα γήπεδα


«Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Διακοφώτης με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον σύμβουλο του σε τεχνικά θέματα κ. Σάκη Στάγκα.

Σκοπός της συνάντησης, η αμφότερη ενημέρωση για τα έργα των γηπέδων που βρίσκονται σε εξέλιξη την τρέχουσα χρονική περίοδο στο νομό μας, στα γήπεδα Λάρδου, Απολλώνων, Παστίδας, Φανών, Ιαλυσού (γυμνασίου), Σύμης, Λειψών, Καρπάθου, Αφάντου, Έμπωνας. Οι προετοιμασίες για τον διαγωνισμό που αφορά στο Ενωσιακό Γήπεδο Ε.Α.Κ. βρίσκονται στην τελική ευθεία, με σκοπό να τοποθετηθεί τάπητας προδιαγραφών UEFA PRO, τον οποίο να σημειωθεί ελάχιστα γήπεδα στην Ελλάδα διαθέτουν.
Τις προσεχείς ημέρες θα προγραμματιστεί εκ νέου συνάντηση με τον κ. Νικολή, εντεταλμένο Αθλητισμού Δωδεκανήσου και τον κ. Στάγκα, ώστε να κατατεθούν από πλευράς Ένωσης προτάσεις τόσο για νέα γήπεδα όσο και για βελτιώσεις στα ήδη υπάρχοντα με τοποθέτηση και αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού.
Δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση τον Σεπτέμβριο, με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Χατζημάρκο, τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ κ. Διακοφώτη, τον εντεταλμένο Αθλητισμού Δωδεκανήσου κ. Νικολή, τον σύμβουλο του περιφερειάρχη σε τεχνικά θέματα κ. Στάγκα, και τα στελέχη από τις αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας με τη συνδρομή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για επεμβάσεις, βελτιώσεις και ανακατασκευές στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων (τάπητες κτλ).
Το κλίμα της συνάντησης για ακόμη μία φορά ήταν πολύ θετικό με τις καλύτερες προθέσεις για την άμεση υλοποίηση των προτάσεων της Ένωσης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ανταποκρινόμενο στις δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου, στον αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρό από την ανάληψη των καθηκόντων του έως και σήμερα».