Φοβίζουν τους διαιτητές με «μαύρες λίστες»…

-Κατά σύμπτωση, εδώ και μέρες, διέρρευσαν τα ονόματα όσων υπέβαλαν αίτηση για το σεμινάριο των νέων παρατηρητών
Με την ανοχή της ΚΕΔ και του Περέιρα που υπόσχεται «50-50» στη διαιτησία, όμως αυτό αγνοείται, το σύστημα των παράκεντρων και των φαντασμάτων του παρελθόντος που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο επιχειρεί να φοβίσει πάλι τους διαιτητές. Σκοπός να ξαναγίνουν τα ίδια και χειρότερα με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Τα… μηνύματα, οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι με κίτρινα γράμματα, δηλαδή έγχρωμα για να δίνουν έμφαση, είναι ξεκάθαρα. Το συγκεκριμένο σύστημα βλέπει ότι καταρρέει και επιδίδεται σε …αμπελοφιλοσοφίες, για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του.
Οι «μαύρες λίστες» αφορούν στους υποψήφιους για νέους παρατηρητές, με αφορμή επίσημη λίστα που διέρρευσε από την ΚΕΔ και περιλαμβάνει όσους έκαναν αίτηση για τα σεμινάρια, επειδή ουδείς άλλος είχε συγκεντρωμένα όλα τα ονόματα που έκαναν αίτηση για να δώσουν εξετάσεις. Για αυτό και το κορυφαίο όργανο της διαιτησίας, όσο και ο Περέιρα ως επικεφαλής πρέπει να πάρουν θέση.
Αλλωστε, συνεχίζουν να στοχοποιούν κόσμο, συγκεκριμένα ανεξάρτητους πρώην ρέφερι και βοηθούς που δεν προσκύνησαν στο σύστημά τους. Επίσης, (και) η πλειοψηφία των φιλάθλων κατανοεί ότι δεν είναι αρεστοί σε κάποιους.
Ταυτόχρονα, μέσω της προπαγάνδας που έκαναν και στο παρελθόν, προσπαθούν να δείξουν ότι έχουν τον έλεγχο, προφανώς επειδή την προηγούμενη φορά τα κατάφεραν, στέλνοντας και μηνύματα στους διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές. Καθόλου τυχαίο ότι στοχοποιούν όσους βγήκαν τα προηγούμενα χρόνια από τους πίνακες, ενώ τους φετινούς (φυσικά όχι όλους), αφού τους εξέθεσαν αγωνιστικά (φυσικά όχι όλους), τους θέλουν για… μεγάλες θέσεις (φυσικά όχι άλλους), αφού πρώτα τους εκμεταλλευτούν στο… αγροτικό τους ως μη εν ενεργεία διαιτητές. Όμως, είναι δυνατόν ο Περέιρα που «πήρε πάνω του» τους φετινούς πίνακες να επαναφέρει, έστω και σε άλλο πόστο, όσους έκρινε ακατάλληλους;