Ο Περέιρα δείχνει ότι φοβάται να κριθεί

-Η Superleague είναι η βιτρίνα, όμως έναν χρόνο μετά δεν κατάλαβε που βρίσκεται

Δεδομένου ότι η επιστολή του Περέιρα της περασμένης Τρίτης είναι ίδια με αυτή του περασμένου Φεβρουαρίου, υποτίθεται απολογισμό κάνει και με τις δυο, εύκολα κάποιος μπορεί να συμπεράνει ότι δεν έχει φαντασία. Από τις ομοιότητες των δυο επιστολών διαφαίνεται ότι, μετά από έναν χρόνο, δεν είχε ουδεμία πρόοδο! Αρα, δεν υπάρχει σωτηρία για τη διαιτησία. Αυτά να τα βλέπουν η FIFA και η UEFA, ενώ δεν έχει διαψευστεί ότι η αμοιβή του είναι 22.000 ευρώ. Τον μήνα…

Παράλληλα ο Περέιρα συστηματικά αποφεύγει να αναφερθεί στο έργο του στη Superleague. Παραδέχεται ότι στην βλέπουν τα παιχνίδια, όμως δεν καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει 50-50; Αρα, δεν κάνει απολογισμό, αφού η μεγάλη κατηγορία είναι η βιτρίνα και από τη διαιτησία στη Superleague θα κριθεί, όμως και πάλι δείχνει ότι φοβάται να κριθεί! Έναν χρόνο μετά δεν κατάλαβε που βρίσκεται!
Και πάλι αναφέρει ότι δεν λαμβάνει υπόψη του τις διαμαρτυρίες. Όμως, την προηγούμενη φορά που το έγραψε αυτό, δηλαδή τον περασμένο Φεβρουάριο ακολούθως η κατάσταση στη διαιτησία ξέφυγε και δεν είχε διαιτητή να βάλει στον τελικό Κυπέλλου. Παράλληλα, την 30ή Αγωνιστική ο Κομίνης μπήκε στους ορισμούς και μετά από μια ώρα αντικαταστάθηκε από το παιχνίδι Πανιώνιος-Λεβαδειακός. Εγινε «ντόρος» για ένα αδιάφορο ματς, επειδή έβαλε έναν συγκεκριμένο διαιτητή. Δεν τον προβλημάτισε ότι ο ορισμός «μεταφράστηκε» ως επίδειξη δύναμης της ΑΕΚ και η… εξαφάνιση ως ρελάνς του ΠΑΟΚ;
Επίσης, με την κίνησή του να βάλει τον Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου απαξίωσε όλους τους Ελληνες διαιτητές, οι οποίοι με επιστολή τους τον… άδειασαν και τον προέτρεψαν να παραιτηθεί. Πως θα συνεργαστεί μαζί τους; Παράλληλα, με το «φάγωμα» δέκα διαιτητών και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι απέτυχε.
Και κάτι τελευταίο: Ο ορισμός ξένων διαιτητών δεν εξαρτάται από τον ίδιο αλλά από τη FIFA που του επέβαλε τον κανονισμό. Στο σεμινάριο ας πει ότι δεν θα το… ξανακάνει. Για να γελάνε και οι ξένοι του Πάρκου αλλά και στα γραφεία της FIFA στην Ελβετία.