Νέα σφοδρή επίθεση Τζώρτζογλου σε Κυβέρνηση και ΕΠΟ



Κλήρωσε για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ

Στο όμορφο χωριό της Αυγενικής και συγκεκριμένα στην πλατεία του χωριού, πραγματοποιήθηκαν τη φετινή χρονιά οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ. Συγκεκριμένα στην κληρωτίδα μπήκαν σωματεία από την Α1 ΕΠΣΗ την Α2 και τη Β’κατηγορία, ενώ η κλήρωση για τη Γ’ ΕΠΣΗ θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετική ημερομηνία, καθώς δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα κάποια απόφαση για τη συμμετοχή του Αετού Ανωγείων στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να αναφερθεί πως η ημερομηνία έναρξης των αγώνων των πρωταθλημάτων ορίζεται το σαββατοκύριακο 8 - 9 Σεπτεμβρίου 2018 για την Α1 PWM MEDICAL Κατηγορία και για την Α2 PWM MEDICAL Κατηγορία, το σαββατοκύριακο 22 - 23 Σεπτεμβρίου 2018 για τη Β’ Κατηγορία και το σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου  2018 για τη Γ’ Κατηγορία.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου στην αρχική του ομιλία αναφέρθηκε σε δύο ανθρώπους που δε βρίσκονται εν ζωή και υπηρέτησαν το ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια. Τους Γιώργο Βλαχάκη και Γιάννη Κριθινάκη και αφιέρωσε σ’ αυτούς μια μαντινάδα. «Όποιος την ιστορία του ξεχνά και δε θυμάται στο λήθαργο του μαρασμού παντοτινά κοιμάται. Αφορά δύο ανθρώπους που υπηρέτησαν το ποδόσφαιρο», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.
Το «παρών» έδωσαν ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και οι βουλευτές κ.κ. Ιγουμενίδης και Μιχελογιαννάκης.
Επίθεση στην κυβέρνηση και στην ΕΠΟ από τον Ν. Τζώρτζογλου
Σφοδρή ήταν η επίθεση που έκανε ο Νίκος Τζώρτζογλου προς την κυβέρνηση και στους βουλευτές του που βρέθηκαν στην Αυγενική, κ.κ. Ιγουμενίδη και Μιχελογιαννάκη για τα χρήματα που δε δίνει προς τα ερασιτεχνικά σωματεία και αυτά που έχει υποσχεθεί ο υφυπουργός προς της ομάδας της Super League.
Παράλληλα επέκρινε τους μισθούς της ΕΠΟ, μίλησε με σκληρά λόγια για την καρατόμηση των  διαιτητών του Ηρακλείου και για τις κυρώσεις στον Γιώργο Φουκάκη.
Αναφορικά με τις τιμές που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν από τους τοπικούς φορείς: Η Ασπίδα Βενεράτου, ο ΑΣ Αυγενικής, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χαράλαμπος Χελιδόνης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ποδηλασίας Γεώργιος Βαρβεράκης, ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Μανώλης Μπολάκης και ο προπονητής Αντώνης Λεκάκης.
Η ΕΠΣΗ τίμησε τον Γιώργο Σφακιανάκη, τον διαιτητή Γιάννη Δασκαλάκη, τον παράγοντα της Γόρτυνας Βαγγέλη Γαρεφαλάκη, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Νίκο Κεφαλούκο, ενώ το Κύπελλο Ήθους της περασμένης χρονιάς απονεμήθηκε στο σωματείο της Παλιανής 2008.
Παράλληλα η ΕΠΣΗ ετοίμασε ένα βίντεο-έκπληξη στον Αντώνη Παπαδάκη για την προσφορά του στην Ένωση.
Τέλος να σημειώσουμε πως τόσο οι εκπρόσωποι των σωματείων που βρέθηκαν στην εκδήλωση όσο και οι ιθύνοντες της ΕΠΣΗ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία των ανθρώπων του χωριού της Αυγενικής, καθώς οι τοπικοί φορείς είχαν φροντίσει για την άρτια οργάνωση, ούτως ώστε να μη λείψει τίποτα και σε κανέναν. Αυτό αποδεικνύει πως η ΕΠΣΗ «πέτυχε διάνα» για ακόμα μια φορά στην απόφασή της να πραγματοποιηθούν εκεί οι κληρώσεις.
Οι εκπλήξεις της ΕΠΣΗ
*Ο Αντώνης Παπαδάκης χορήγησε δώρο για όλα τα σωματεία σετ μπλουζάκια προπόνησης. Είναι σε διάφορους χρωματισμούς και πήραν μπλουζάκια όλα τα σωματεία.
*Τα περυσινά σωματεία της Α1 και Α2 κατηγορίας θα πάρουν ένα φαρμακείο δώρο κι αυτό χορηγία του Αντώνη Παπαδάκη.
*Επίσης πέντε μπάλες σε κάθε σωματείο θα δώσει ο Βαγγέλης Γαρεφαλάκης και τρεις μπάλες η Περιφέρεια Κρήτης.
*Ο Κώστας Κριθινάκης στη μνήμη του αδερφού του Γιάννη Κριθινάκη θα κάνει δωρεά δύο διαιτησίες τις πρώτες αγωνιστικές του πρώτου γύρου και δύο του δεύτερου στις αναμετρήσεις της Α1 ΕΠΣΗ.
Να σημειωθεί πως το Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Γιούχτα – ΠΑΝΟΜ που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αρκαλοχωρίου θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, γιατί τα έσοδα από το φετινό παιχνίδι θα διατεθούν στην οικογένεια του Αλέξανδρου Αλεξάκη.
www.neakriti.gr