ΕΠΣ Μακεδονίας: Στις 25 Αυγούστου οι γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις για τους διαιτητές της δύναμής της


Το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 και ώρα 08.00 τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών Θεσσαλονίκης στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ.Μ., στη Μίκρα Θα ακολουθήσουν τα γραπτά τεστ (10.00) στην αίθουσα διαλέξεων του Ε.Α.Κ. Μίκρας


Το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 και ώρα 08.00 (ώρα προσέλευσης διαιτητών 07.30) θα πραγματοποιηθούν στο αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ.Μ., στη Μίκρα, από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης τα αγωνιστικά τεστ για όλους τους διαιτητές Θεσσαλονίκης.
Υποχρεωτικά δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι διαιτητές που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, δεν είναι αξιολογημένοι και δεν θα λάβουν μέρος στα αντίστοιχα τεστ της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο..
Όποιος ή όποια δεν συμμετάσχει σ’ αυτά τα τεστ δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε κανένα πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2018 - 2019.
Την ίδια ημέρα (Σάββατο 25 Αυγούστου 2018) και ώρα 10.00, στην αίθουσα διαλέξεων του Ε.Α.Κ. Μίκρας, όλοι οι διαιτητές θα υποβληθούν και σε γραπτά τεστ. Οι ερωτήσεις που θα κληθούν να απαντήσουν είναι από αυτές που επέλεξε η ΚΕΔ / ΕΠΟ και αφορούν στους Κανόνες Παιχνιδιού.