Οικογενειακά (pics) στην Πάτρα ο Βασιλειάδης - Που πήγε με ποιους συναντήθηκε

-Προεκλογικές κινήσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού
- «Δική του επιλογή ήταν να φέρει εδώ τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, ενώ στην Παναχαϊκή όλοι αναγνωρίζουν τη μεγάλη βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα, απαλλάσσοντάς την από τα παλιά χρέη»


Οικογενειακά στην Πάτρα ο Βασιλειάδης - Που πήγε με ποιους συναντήθηκε

www.sportin.gr
την Πάτρα βρέθηκε από την Παρασκευή το βράδυ, έως και σήμερα Δευτέρα το πρωί, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, με την  σύζυγό του Νάγια και τα τρία τους παιδιά, συνδυάζοντας ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές, με επίσημες εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι.
Ο Γιώργος Βασιλειάδης, που απ' ότι φαίνεται η Πάτρα τον τραβάει όλο και περισσότερο, φαίνεται να απόλαυσε τον ελεύθερο χρόνο του, παίζοντας με τους μικρούς γιούς του, οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο ποδόσφαιρο. Το sportin.gr τους "συνέλαβε" το Σάββατο το βράδυ στην ταβέρνα "Κληματαριά", συντροφιά με την Πλάτωνα Μαρλαφέκα, τη σύζυγό του Χαρά και τα δύο τους παιδιά, καθώς και τον δημοσιογράφο Νάσο Νασόπουλο. Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν παιχνίδι στο θαυμάσιο παιδότοπο και στο γήπεδο ποδοσφαίρου που διαθέτει η ταβέρνα, ενώ οι μεγάλοι της συντροφιάς τα έλεγαν με ευχάριστη διάθεση.
Όπως αποκάλυψε στο sportin.gr ο Υφυπουργός "οι γιοί του ξετρελάθηκαν με τον παιδότοπο και το γήπεδο ποδοσφαίρου που διαθέτει το μαγαζί, γι' αυτό το επέλεξαν για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ". Μάλιστα την Κυριακή το βράδυ ο Γιώργος και η Νάγια Βασιλειάδη είχαν τη 12 επέτειο του γάμου τους και η παρέα τους τούς επεφυλαξε ως έκπληξη μια τούρτα με δύο κεράκια που σχημάτιζαν τον αριθμό 12. Τα κεράκια έσβησε μαζί όλη η οικογένεια του Υφυπουργού.
Νωρίτερα, παρέα με τους Πλάτωνα Μαρλαφέκα, Κώστα Χρυσανθόπουλο, Τάκη Λαμπρόπουλο, Χρήστο Παπαδημάκη και Περικλή Νασόπουλο, ο Γιώργος Βασιλειάδης είδε τον τελικό του Μουντιάλ στην καφετέρια daboos, της Ηρώων Πολυτεχνείου.
Το Σάββατο το πρωί η οικογένεια Βασιλειάδη απόλαυσε τον περίπατο στο κέντρο της Πάτρας και κατέληξε για γεύμα στο cuccuvaia, ενώ την Παρασκευή το βράδυ δείπνησε στο Distinto στο Ρίον.
Εκτός του ιδιωτικού προγράμματος που ακολούθησε ο Υφυπουργός παρέστη και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι.
Ήταν ένα γεμάτο τριήμερο το οποίο απ΄ότι καταλάβαμε θα επαναλαμβάνεται συχνά, καθώς ο Γιώργος Βασιλειάδης φαίνεται ότι έχει βάλει την Πάτρα για τα καλά στην καρδιά του. Άλλωστε δική του επιλογή ήταν να φέρει εδώ τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, ενώ στην Παναχαϊκή όλοι αναγνωρίζουν τη μεγάλη βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα, απαλλάσσοντάς την από τα παλιά χρέη.