Τα παιδιά της Κιβωτού υποδέχθηκαν στο Αίπος τις Μεικτές Παίδων & Νέων της ΕΠΣ Χίου


www.politischios.gr
Χαμόγελα ικανοποίησης και χαράς ήταν ζωγραφισμένα χθες το απόγευμα στα πρόσωπα των παιδιών της Κιβωτού, τα οποία υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του παιδικού χωριού, τα μέλη  των Μεικτών ομάδων ποδοσφαίρου Νέων και παίδων , παίζοντας μαζί τους έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα.
«Με χαρά ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του πατέρα Αντώνιου  για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ των παιδιών της Κιβωτού και των παιδιών από τις Μεικτές Νέων και Παίδων.  Ήταν μια όμορφη εμπειρία και ευχαριστούμε θερμά τον πατέρα Αντώνιο και τον διευθυντή της Κιβωτού Νίκο Τάγαρη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στέλιο Μανάρα και την Αγγελική Πάμπαλου, στους Ενωσιακούς προπονητές της ΕΠΣ Χίου Δημήτριο Ντούλη και Μιχάλη Χατζηδάκη και στα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας», αναφέρει ο Γ.Γ. της  ΕΠΣ Στρατής Φρεγαδιώτης μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook.
Παράλληλα ο Γ.Γ. της ΕΠΣ μιλώντας στον «π» υπογράμμισε ότι η ΕΠΣ πάντοτε ανταποκρίνεται σε τέτοιες δράσεις που δίνουν χαρά στα παιδιά. « Περάσαμε όλοι πολύ όμορφα. Στο τέλος μοιράσαμε στα  παιδιά της Κιβωτού μπλούζες της Εθνικής και μπάλες».