«Εχθρική» διάταξη για τις αμοιβές των διαιτητών

Πέρσι τους έλεγαν ότι η FIFA θέλει οι αμοιβές των διαιτητών να καταβάλλονται πριν από τους αγώνες, άλλωστε τούτο ισχύει σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Άσχετα αν δεν τηρήθηκε, η συγκεκριμένη διάταξη όχι μόνο… εξαφανίστηκε αλλά το άρθρο 67 του Κανονισμού Διαιτησίας αναφέρει τα εξής: «Η πληρωμή αποζημίωσης, τουλάχιστον, θα γίνεται μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ η οποία πρέπει να πραγματοποιεί αντίστοιχη κατάθεση στους αξιωματούχους αγώνα σε καθορισμένο, αποδεκτό χρονικό διάστημα».
Κι ύστερα λένε ότι ο Περέιρα ενδιαφέρεται για τους Ελληνες διαιτητές. Επίσης, πέρσι μας έλεγαν ότι η FIFA και η UEFA απαιτούν οι αμοιβές της διαιτητικής ομάδας να καταβάλλονται πριν από τους αγώνες και… πανηγυρικά έβαλαν και σχετική διάταξη στον κανονισμό, την οποία «εξαφάνισαν», ενόψει της σεζόν 2018-19.
Κι ύστερα προσπαθούν να μας πείσουν ότι σέβονται και δεν απαξιώνουν τους διαιτητές όταν σύμφωνα με όσα μας έλεγαν πέρσι οι αμοιβές των διαιτητών σε όλο τον κόσμο καταβάλλονται, πριν από τα παιχνίδια. Ειδικά στους ρέφερι της Football League…
Να μην ξεχάσουν να κάνουν δώρο και ένα… φέσι στους ρέφερι και στους παρατηρητές!
Γελάνε μέχρι και οι καταθλιπτικές πέτρες του Πάρκου.
Τα παρδαλά κατσίκια δεν άντεξαν, εγκατέλειψαν...