Ο Στυλιαράς μπαίνει στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτ/νιας


Για την θέση του πρόεδρου της Ε.Δ της ΕΠΣ Αιτ/νιας προορίζει τον Δημήτρη Στυλιαρά, που πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Παναγιώτης Παπαχρήστος.  Κοινό μυστικό αποτελεί εξάλλου ότι οι δυο άνδρες συνδέονται με ιδιαίτερα  φιλικές σχέσεις. 
Ο απερχόμενος και μη εν ενεργεία πλέον  διαιτητής οφείλει πολλά στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Ένωσης ο  οποίος τον  στήριξε σε αρκετές περιπτώσεις  στην θητεία του Superleague. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Στυλιαρά ξεκινούσαν οι προτάσεις της ΕΠΣ Αιτ/νιας για τους πίνακες.  
Έτσι τώρα και με την αλλαγή στον κανονισμό της διαιτησίας που  ορίζει τρεις παλαίμαχους  διαιτητές να αποτελούν την τοπική Επιτροπή Διαιτησίας κάθε Ένωσης, ο Στυλιαράς έχει την ευκαιρία να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Αλλωστε, στις προσθήκες στον πίνακα των παρατηρητών, προτεραιότητα έχουν όσοι είναι στις τοπικές Ε.Δ.
Απομένει πλέον και το τυπικό κομμάτι να περάσει τις εξετάσεις που θα γίνουν τον Αύγουστο και θα αφορούν τους νέους παρατηρητές διαιτησίας από την ΚΕΔ.