Το νέα… θαύματα του Περέιρα

-Οι ρέφερι «βράζουν» για μια ακόμη φορά εναντίον του, με αφορμή σχόλιό του για το επίπεδό τους, ενώ άδειασε μέχρι και τη Σαμούρα.
Έβαλε νέες φωτιές ο Βίτορ Μέλο Περέιρα. Οι Έλληνες διαιτητές «βράζουν» με τον Πορτογάλο με αφορμή σχόλιό του στη δημόσια τηλεόραση ότι όρισε τον Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου, επειδή «ήθελα ένα καλύτερο επίπεδο χωρίς πολλά λάθη στα ελληνικά ματς», ενώ παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι εκτός από επίπεδο οι Ελληνες διαιτητές δεν έχουν κίνητρο, καθώς ο Πορτογάλος δεν έχασε την ευκαιρία να προσθέσει ότι «ψάχνουμε λύσεις για να δοθεί και στους Έλληνες διαιτητές να συμμετέχουν σε υψηλότερο επίπεδο και να έχουν κίνητρο».
Οι ρέφερι έγιναν πυρ και μανία, επειδή θεωρούν ότι τους απαξίωσε για μια ακόμη φορά, άσχετα αν χαρακτήρισε εξαίρεση τη λύση του Μπορμπαλάν. Τα μεγάλα ερωτήματα που πρέπει τα τεθούν, αφενός είναι πως ο Πορτογάλος θα συνεργαστεί με διαιτητές που θεωρεί ότι δεν έχουν το αναμενόμενο επίπεδο, αφετέρου πως οι ρέφερι θα συνεργαστούν με έναν αρχιδιαιτητή, ο οποίος τους απαξιώνει σε κάθε ευκαιρία.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν και δικαίωση του Ολυμπιακού αλλά και του συνόλου των ομάδων που έβγαλαν ανακοινώσεις για τη διαιτησία. Μήπως, κάποιος θα πρέπει να ζητήσει από τον Περέιρα να παραιτηθεί; 
Με αφορμή τον ορισμό του Μπορμπολάν ο Περέιρα μίλησε για εξαίρεση. Με άλλα λόγια άδειασε μέχρι και τη Γενική Γραμματέα της FIFA, Φατμά Σαμούρα που του έβαλε κανονισμό για ορισμό ξένων διαιτητών για τους αγώνες της Superleague και του Κυπέλλου! Προφανώς, ο Πορτογάλος δεν κατάλαβε ότι κανείς δεν είναι πάνω από τους κανονισμούς, ειδικά αν είναι και αποτυχημένος. Ειδικά, αν και ο ίδιος έχει αφήσει αιχμές για το χαμηλό επίπεδο των Ελλήνων διαιτητών…