Η ΕΠΣ Αχαΐας πάει στον Περέιρα με τις βαθμολογίες των κομμένων διαιτητών

 - Συμβουλή: Να προσέξουν μην πάθουν τίποτα, όταν Πορτογάλος τους πει να κάνουν σχολή διαιτησίας για να βγάλουν νέους ρέφερι
Συνάντηση της ΕΠΣ Αχαΐας με Περέιρα!
www.sportfmpatras

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔ /ΕΠΟ Βίτορ Μέλο Περέιρα  θα έχουν σήμερα στη 1 το μεσημέρι μέλη της ΕΠΣ Αχαΐας στην Αθήνα!
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο γραφείο του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ θα βρεθούν ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Άγγελος Δανιήλ, ο τέως πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Δημήτρης Σαρρής και ο νέος πρόεδρος της επιτροπής Ανδρέας Τριανταφύλλης. Θα είναι η πρώτη συνάντηση μετά την καρατόμηση  των Αχαιών διαιτητών και θα εκφράσουν τα παράπονα τους στον κ. Περέιρα!
Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι ο Ανδρέας Τριανταφύλλης θα καταθέσει στοιχεία για την βαθμολογία των Αχαιών διαιτητών στο περσινό πρωτάθλημα που ήταν  πολύ υψηλή για τους περισσότερους και δεν δικαιολογείται η καρατόμηση τους.
Ειδικά η περίπτωση  του Γιώργου Παπαδόπουλου θα τεθεί επί τάπητος αφού στην ΕΠΣΑ θεωρούν αδιανόητο ένας διαιτητής με μεγάλες βαθμολογίες και σε ηλικία 32 ετών να βρεθεί εκτός πινάκων διαιτητών  Football league.  Το ίδιο θα συζητηθεί και για τον Νίκο Μακρυπόδη αφού οι εκπρόσωποι της Αχαΐας αναμένεται να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους ότι για μια ακόμα χρονιά η Ένωση έμεινε χωρίς διαιτητή στην Σούπερ Λίγκ.




Σχόλια