Κούγιας: «Εκβιαστής ο Βασιλειάδης, όλα είναι ύποπτα, δεν θα περάσει το σχέδιό του»

-Αστραψε και βρόντηξε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο Αλέξης Κούγιας σχολιάζοντας τη σημερινή συνάντηση της Superleague με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με θέμα τη μείωση των ομάδων σε όλες τις κατηγορίες.
 Μεταξύ άλλων είπε:
«Δυστυχώς ο Υπουργός παραμένει ανένδοτος. Δεν σας κρύβω ότι όλα πλέον είναι ύποπτα, προφανώς κρύβονται μεγάλα συμφέροντα από πίσω, ίσως όχι του ιδίου αλλά άλλων. Ο τρόπος του οδηγεί σε ακραία πολιτικοποίηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, από την Football League και την Super League μέχρι την Super League. Είναι πραγματικά τραγικό.  Το μοναδικό πλάνο που έχει ο ίδιος είναι η συμμετοχή δώδεκα ομάδων στην Super League το 2019, κανένα όραμα. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό.  Εκμεταλλευόμενος την οικονομική ανέχεια του Παναθηναϊκού, του Ατρόμητου, του Απόλλωνα, της Λαμίας, του Άρη, του Παναιτωλικού που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο αυτή την στιγμή τους εκβιάζει βάσει των δικών του «όρων», ότι δηλαδή θα κάνουν ό,τι θέλει αυτός»,  είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Τα χρήματα που θα χρησιμοποιήσει για να επιτευχθεί το πλάνο του είναι χρήματα από τον κρατικό  μηχανισμό. Αυτό και αν είναι περίεργο. Οι ομάδες θα παίζουν και θα ξανά παίζουν μεταξύ τους, επαναλαμβάνω θα είναι καταστροφικό.  Στην τελική οι ομάδες που ανάφερα πριν ίσως είναι καλύτερα να μείνουν μακριά από τηλεοπτική στέγη, αν περάσει το πλάνο του Βασιλειάδη, καθώς τουλάχιστον έτσι θα γεμίζουν τα γήπεδα τους, όλοι θα κάνουν sold out. Λόγω του ενοχλητικού τρόπου που ασκεί εξουσία, πιστεύω ότι θα υπάρχει παμψηφεί απόρριψη. Ας το ελπίσουμε όλοι, για το καλό του ποδοσφαίρου μας.»