Συνεχίζεται η συνεργασία της ΕΠΣ Ξάνθης με το «Χαμόγελο του Παιδιού» με δεύτερο τουρνουά


Σε συνέχεια της προηγούμενης επιτυχημένης διοργάνωσης του 1ου Παιδικού Ποδοσφαιρικού Τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο», η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης συνδιοργανώνει μαζί με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ακόμη ένα τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2018 στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ.

Πέρα από το ποδόσφαιρο θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις με την πολύτιμη υποστήριξη και συμμετοχή των φορέων, υπηρεσιών, πολιτιστικών, μουσικών, επιστημονικών συλλόγων, εθελοντικών οργανώσεων και ομάδων του Νομού Ξάνθης αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το εν λόγω τουρνουά είναι ένα αθλητικό γιορτινό διήμερο αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά στην Ξάνθη. Θα συμμετέχουν ποδοσφαιρικές ομάδες δημοτικών σχολείων και ποδοσφαιρικών ακαδημιών, από όλο το νομό Ξάνθης, αλλά και τους όμορους νομούς.

Ταυτόχρονα με τους αγώνες θα πραγματοποιούνται παράλληλες δράσεις, στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά, τα οποία θα επισκεφθούν τον χώρο του αθλητικού κέντρου της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ.

Ο σκοπός του τουρνουά είναι η ενημέρωση των παιδιών για τις δράσεις του Οργανισμού και η συμμετοχή τους σε ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές παράλληλες δράσεις, επιδείξεις, εκθέσεις, εκπαιδεύσεις, παρουσιάσεις και δραστηριότητες. Αντίστοιχα, στο 1ο Πανξανθιώτικο Παιδικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο», το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 συμμετείχαν περισσότερα από 1.300 παιδιά, τα οποία αγωνίστηκαν για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» !

Με αφορμή τη διοργάνωση του «2ου Πανξανθιώτικου Ποδοσφαιρικού Τουρνουά με παράλληλες δράσεις «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης συνάντηση με σκοπό την διερεύνηση τρόπων συνεργασίας και ανταλλαγή ιδεών, έτσι ώστε μέσω της σύμπραξης και της συνεργασίας όλων να πραγματοποιηθεί μία άρτια διοργάνωση προς όφελος όλων των παιδιών.

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ



1) Πατήστε «μου αρέσει» στη σελίδα στο Facebook ΕΔΩ

2)Το προφίλ μας στο Facebook ΕΔΩ

3) Ακολουθήστε μας στο twitter:@balafas_vaios