Το οδυνηρό ταξίδι του βλαχοπρόεδρου: Από τις τουαλέτες, στο νότο και απ’ το νότο ξανά στο βορρά!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ – www.gavros.gr

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ, ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ … ΔΑΝΕΙΚΩΝ !
Το οδυνηρό ταξίδι του βλαχοπρόεδρου : Από τις τουαλέτες, στο νότο και απ’ το νότο ξανά στο βορρά!

Δεν ξέρω αν το θυμάστε ένα δημοσίευμά μου σχετικά με το πάθημα του νησιώτη βλαχοπρόεδρου, πού κάποιοι «απεσταλμένοι» απ’ το βορρά τον είχαν κλειδώσει στις τουαλέτες του αεροδρομίου, προκειμένου να του … «θυμίσουν» ένα χρέος 50000 ευρών. Ποσόν πού είχε πάρει, «δανεικά» από τον Μεγάλο του βορρά, γιά να ψηφίζει υπέρ της εξυγίανσης.
Τα πορτοφόλιασε λοιπόν ο λεβέντης τα πενήντα αλλά μετά την γύρισε την πλάκα και άρχισε τα σούξου – μούξου με τον Μεγάλο του νότου, μέχρι σημείου να βρίζει ! Οπως ήταν επόμενο, ο βόρειος Μεγάλος τσατίστηκε και έστειλε τα παιδιά να προειδοποιήσουν : «Τι γίνεται με σένα ; Αλλού τρώς και πίνεις, αλλού πας και … το δίνεις ; ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, αν είναι έτσι».
Τρομοκρατήθηκε ο βλαχοπρόεδρος και άλλαξε βιολί από την επομένη κι’ όλας. «Συνεμορφώθη πλήρως με τας υποδείξεις», θα ήταν η σωστότερη έκφραση.
Και αντιληφθείς βεβαίως και τις … νέες τάσεις πού επικρατούν, ξαναγύρισε στους βορείους. Οπου εξαπολύει ύμνους και ευχές στην … υγειά του Μεγάλου του Βορρά !
Διόλου ασυνήθιστη συμπεριφορά γιά όσους τον ξέρουν κι’ από παλιά. Όμως, υπάρχουν ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, γιά από δω και πέρα, πού λένε.
Η μία : Αυτός γύρισε. Τον … ΘΕΛΟΥΝ όμως πλέον στο Βορρά ; Η τον σιχάθηκαν σε αφόρητο βαθμό;
Και η δεύτερη : Με τα … ΔΑΝΕΙΚΑ, τι θα γίνει ; Θα τα επιστρέψει με το … καλό, ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει;
Όπως και να ’χει … πλάκα θα ‘χει ! Και εδώ θα είμαστε να παρακολουθήσουμε τη συνέχεια.