Τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα σε 4 γήπεδα της Αργολίδας


argolika.gr

Το Περιφερειακό Συμβούλιο που συνεδρίασε στο Βουλευτικό Ναυπλίου, ψήφισε την κατανομή πίστωσης για βελτίωση (τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα) στα εξής γήπεδα της Αργολίδας: Τολού, Αγίου Δημητρίου (Μετόχι), Ανυφίου και Φιχτίων.
 Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Αργολίδας:
 Σύνθημά μας προεκλογικά υπήρξε η επανεκκίνηση του Αργολικού ποδοσφαίρου. Οι δεσμεύσεις μας παίρνουν σάρκα και οστά.
 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσσο Χειβιδόπουλο για την αμέριστη στήριξη και την έμπρακτη αγάπη τους προς τον αθλητισμό.
 Από την πλευρά του, ο σύλλογος προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας «ο Προμηθέας» αναφέρει:
 Ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας, χαιρετίζει με έκδηλη ικανοποίηση, την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου στο νομό μας. Η βελτίωση των χώρων που αθλούνται νέοι και απασχολούνται αθλητές και προπονητές, θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για την άνοδο του ποδοσφαίρου.
Συγχαρητήρια σε όλους, κυρίως όμως σ αυτούς που καθημερινά μοχθούν για έργα και μάχονται για ένα καλύτερο μέλλον στο χώρο του ποδοσφαίρου, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την τοπική κοινωνία.
Ως Σύνδεσμος προπονητών, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια τόσο στην Περιφερειακή Διοίκηση, όσο και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας για την σημαντική συνεισφορά τους στον χώρο του ποδοσφαίρου και ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια.