Φαβορί ο Μπαταγιάννης στις εκλογές – Οι ισορροπίες στη Superleague


Συνεδριάζει στις 14:00 το ΔΣ της Superleague με βασικό θέμα τις εκλογές. Θα ψηφίσουν 14 ομάδες, καθώς Κέρκυρα και Πλατανιάς υποβιβάστηκαν, ενώ δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League, λόγω δικαστικών εκκρεμοτήτων, για να ψηφίσουν οι Αρης και ΟΦΗ.

Φαβορί για τις εκλογές είναι ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πλην των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να στηρίξουν οι ΑΕΛ, Ατρόμητος, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ «παίζονται», με πάρα πολλές πιθανότητες, Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης,.
Οι ομάδες που απομένουν είναι ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, Ξάνθη, και Παναιτωλικός, ενώ ο ΠΑΟ θα ψηφίσει «λευκό». Η ΑΕΚ δεν έχει διαψεύσει ότι προωθεί ως υποψήφιο τον πρώην αντιπρόεδρό της, Πέτρο Καϊμακάμη, αν και ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι κάνει πίσω. Υποψηφιότητα μπορεί να κατατεθεί την τελευταία στιγμή και για να κάνει κάποιος υποψήφιος πρέπει να είναι πρόεδρος ΠΑΕ ή αντιπρόεδρος, ή κάτοχος του 10% των μετοχών, όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα. Μπορεί την τελευταία στιγμή να ανακοινωθεί ότι ο κ. Καϊμακάμης επιστρέφει στη θέση που κατείχε και στο παρελθόν.