Τιμητικές βραβεύσεις στην ημερίδα » Η ΕΠΣ δεν ξεχνά…» - Πλακέτες σε Κομίνη, Καλφόγλου (pics)


www.theball.gr (Περισσότερα ΕΔΩ)

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου στο κέντρο «Πρασιά» η ΕΠΣ Θεσπρωτίας διοργάνωσε ημερίδα για να τιμήσει τους ανθρώπους που πρόσφεραν αλλά και προσφέρουν στο Θεσπρωτικό ποδόσφαιρο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου κ. Κων/νος Βρακάς. Εκπρόσωποι της Περιφέρειας, ο βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας, οι δήμαρχοι, εκπρόσωπος του ΟΛΗΓ και της Αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας Παναγιώτης Ποζίδης, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας κ.Τζίμας. Ο Επίτιμος πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας Γιώργος  Σιντόρης, Ο πρώτος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας κ. Μπαλάσκας Σπυρίδων και τα μέλη της ιδρυτικής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΣΘ που ξεκίνησαν το ταξίδι της Ένωσης,  κ.κ. Σάρρας  Νικόλαος και Ντάνης Βασίλειος,
Το «παρών» έδωσαν αντιπροσωπείες των διοικητικών συμβουλίων των ομάδων της Ένωσης, τα τιμώμενα πρόσωπά και αρκετοί προσκεκλημένοι.


Τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα για την διαχρονική τους προσφορά στο ποδόσφαιρο:

Η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (την πλακέτα παρέλαβε ο Κων/νος Βρακάς)
Οι Δήμαρχοι της περιφέρειας Θεσπρωτίας: κ. Ιωάννης Λώλος (Ηγουμενίτσας), η κ. Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση (Σουλίου) και κ. Σπύρος Παππάς (Φιλιατών),για τη συνεχή και άψογη συνεργασία τους με την ΕΠΣΘ, με την προτροπή να συνεχίσουν την προσπάθεια ώστε να διορθωθούν οι όποιες ελλείψεις απομένουν στα γήπεδα.
Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας (την πλακέτα παρέλαβε ο Χαρίλαος Τσάτσας) από τους βασικούς χορηγούς της εκδήλωσης για το κοινωνικό του έργο, επιχορηγώντας τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού μας.
Ο κ. Ελευθέριος Σοφίας για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του καθώς υπηρέτησε για πολλά χρόνια στις Διοικήσεις της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και από πολλές θέσεις με αποκορύφωμα  τη θέση του προέδρου της ΕΠΣ.
Ο κ. Χρήστος Αθανασίου για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά του υπηρέτησε  για πολλά χρόνια στις διοικήσεις της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και σε πολλές θέσεις. 


Ο κ. Παπαθανάκος Σπύρος, πρώην παράγοντας για πολλά χρόνια, υπηρέτησε το θεσπρωτικό ποδόσφαιρο όσο λίγοι.
Τον αείμνηστο Γεώργιο Πάκο.  Όλη του η ζωή ήταν το ποδόσφαιρο, αθλητικός σχολιαστής πολλών Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Θεσπρωτικού ποδοσφαίρου και γι’ αυτό δεν μπορεί να σβήσει ποτέ.
Τον Αείμνηστο Χαρίλαο Καζάκο (την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Αθαν. Καζάκος), για πολλά χρόνια, προπονητή των μικτών ομάδων της ΕΠΣ και πολλών τοπικών Σωματείων.
Την γυναικεία ομάδα των Αμαζόνων Θεσπρωτίας για την επιτυχία τους να βρίσκονται και φέτος στην Β΄Εθνική.
Την κ. Δήμητρα Μούση (αρχηγός των Αμαζόνων) για την προσφορά της στο γυναικείο ποδοσφαιρο.
Τις δύο διεθνείς ταλαντούχες ποδοσφαιρίστριες Χαρούλα Δημητρίου (την πλακέτα παρέλαβε ο πατέρας της)
και Τατιάνα Γεωργίου. Ξεκίνησαν από τις Αμαζόνες, με θητεία στην ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και συμμετέχουν σήμερα στη Εθνική ομάδα Γυναικών Ελλάδος.


Τον Γιώργο  Κομίνη , που ανέβηκε πολύ ψηλά, χάριν στην επιμονή και υπομονή του. Πέρασε από Δ΄ Εθνική, Football League και Super League και κατέλαβε θέση ως Διεθνής Διαιτητής. Για όλες του τις επιτυχίες και την καθιέρωσή του στους κορυφαίους διαιτητές της χώρας.


Tον Γιώργο Καλφόγλου για την εξαιρετική του πορεία στο χώρο της Διαιτησίας. Μέχρι πρότινος βοηθό διαιτητή της Super League, και τώρα εγκαταλείποντας αυτό το λειτούργημα αποφάσισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλη θέση, αυτή του παρατηρητή Διαιτησίας.
Τον κ. Νίκο Αθανασίου πρώην Διαιτητής Φουτμπολίνγκ, Παρατηρητής Διαιτησίας και Εκπαιδευτής ΕΠΟ για την δεκαετή προσφορά του στη διαιτησία από τη θέση του Αρχιδιαιτητή. Στην εκπαίδευση των διαιτητών μας, βασικού παράγοντα για αξιόπιστη διαιτησία στα πρωταθλήματα μας.


Τον κ. Δημήτρη  Κύρκο, πρώην Διαιτητή Σούπερ Λίγκα, παρατηρητή Σούπερ Λίγκα και εκπαιδευτή διαιτησίας.
Τον πρώην Διαιτητή και πρώην Αρχιδιαιτητή της Ένωσης κ. Μιχάλη Γκίκα για την πολύτιμη προσφορά του στο χώρο της Διαιτησίας.
Τον κ. Σπύρο Γκάγκαλη, για την μεγάλη και πολύτιμη η προσφορά του στην διαιτησία.
Με αποφάσεις των διοικητικών τους Συμβουλίων τα Σωματεία, πρότειναν να τιμηθούν πρώην ποδοσφαιριστές και πρώην παράγοντες. Η ΕΠΣΘ ανταποκρίθηκε και τιμά απόψε αυτούς τους ανθρώπους, που ανέδειξαν, υπηρέτησαν και προώθησαν το ποδόσφαιρο και βρίσκονται σήμερα μαζί μας ή έχουν φύγει από τη ζωή.

Ο «Α.Σ. Θεσπρωτός» απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αντώνη Διαμάντη, παράγοντα επί πολλά έτη του κιτρινόμαυρου σωματείου με τεράστια προσφορά στον σύλλογο της Ηγουμενίτσας.
Τον Αριστοτέλη Φούρκα, επί εικοσαετία Πρόεδρο στο Σωματείο «ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ».
Τον αείμνηστο Ηλία Σάρρα, ευεργέτη και ιδρυτικό μέλος του σωματείου «ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ» .
Τον Αείμνηστο Μιχάλη Πανταζή, ( την πλακέτα παρέλαβε ο αδελφός του Γιώργος) αγνό και ακούραστο φίλαθλο του σωματείου «ΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ» που άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο πριν από δύο χρόνια.
Τον αείμνηστο Στέφανο Νικολάου,  (την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Άγγελος) ποδοσφαιριστή και μέλος του σωματείου «ΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ» .
Τον Γιάκη Δημήτριο πρώην ποδοσφαιριστή και παράγοντα του Σωματείου «ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ».
Τον Ευάγγελο Γκαρώνη πρώην μέλος του Σωματείου «ΆΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ» και Β΄ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ σήμερα.
Τον Δημήτρη Παπανδρέου πρώην ποδοσφαιριστή και παράγοντα του Σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ».
Τον Λευτέρη Κώστα επί πολλά χρόνια πρόεδρο του Σωματείου «ΑΡΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ».
Τον κ. Ευάγγελο Βρύση πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή του σωματείου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥ».
Τον κ. Αλκιβιάδη Λάμπρου, πρώην πρόεδρο του Σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΙΑΣ», και πρώην ποδοσφαιριστή.
Τέλος τον Σταύρο Δημητρίου επι σειρά ετών ποδοσφαιριστή Αστέρα και παίκτη-προπονητή του Σωματείου «Α.Ε. ΛΑΜΠΑΝΙΤΣΑΣ».