«Ροντέο» στο Παγκρήτιο με τον έξαλλο Κουκουλάκη

Χαμός έγινε χθες (18/06) στο Παγκρήτιο Στάδιο με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Κουκουλάκη και θα πρέπει να παρέμβει όχι μόνο ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, επειδή ο Κρητικός παράγοντας της διαιτησίας, όντας σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, δεν εξέθεσε μόνο τον εαυτό του αλλά μαζί τη διαιτησία και την ομοσπονδία. Η εικόνα του Κουκουλάκη να βρίζει και να απειλεί, μπροστά σε πολύ κόσμο, τον αναπληρωτή αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Ηρακλείου, Γιώργο Ιωαννίδη και να κινείται απειλητικά εναντίον του τελευταίου αλλά να τον σταματά ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της ΕΠΣ Ηρακλείου, Μιχάλης Γαρεφαλάκης καταδεικνύει ότι η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Χθες (18/06) συνεδρίασε η ΕΠΣ Ηρακλείου και μεταξύ των θεμάτων που ασχολήθηκε αφορά και στη διεκδίκηση χρηματικού ποσού από τον Μιχάλη Κουκουλάκη ως ποσοστού για τα παιχνίδια που σφύριξε ως διεθνής διαιτητής. Πρόκειται για υπόθεση που εκκρεμεί πολλά χρόνια που η ΕΠΣΗ είναι αναγκασμένη να επαναφέρει, κατόπιν πιέσεων και από άλλους διαιτητές, οι οποίοι ανταποκρίνονται στη συγκεκριμένη υποχρέωση.
Μετά τη συζήτηση του θέματος, ο αναπληρωτής αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Ηρακλείου, Γιώργος Ιωαννίδης και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης, Μιχάλης Γαρεφαλάκης πήγαν στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου γυμνάζονται οι αξιολογημένοι και μη ρέφερι και βοηθοί υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ΕΠΣΗ, Κώστα Κιάσσου που ήταν και ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Εκεί ήταν και το μέλος της ΚΕΔ, υπεύθυνος για το VAR, Μιχάλης Κουκουλάκης και έκανε προπόνηση.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι Ιωαννίδης, Γαρεφαλάκης συζήτησαν με τον Κουκουλάκη την αιχμηρή επιστολή κατά της ΕΠΣΗ του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών, Βασίλη Κοκκινάκη. Ο Σύνδεσμος όρισε διαιτητίνες σε φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων ενώ σύμφωνα με τον κανονισμό έπρεπε να τους ορίσει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ηρακλείου, η οποία κάλεσε σε απολογία τις κοπέλες και όπως εξήγησαν στον Κουκουλάκη, όχι για να τις τιμωρήσει, παρά για να κάνει συστάσεις.
Εκεί που η συζήτηση, σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες, κυλούσε ομαλά, ο Κουκουλάκης έχασε την ψυχραιμία του. Σύμφωνα με παριστάμενους άρχισε να βρίζει τον Ιωαννίδη με εκφράσεις πεζοδρομίου, προσθέτοντας «θα σε βάλω φυλακή», «είσαι ρουφιάνος του μουστάκια», όπου… μουστάκιας ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, και άλλα πολλά...
Σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες ο Κουκουλάκης κινήθηκε απειλητικά κατά του Ιωαννίδη αλλά τον συγκράτησε ο Μιχάλης Γαρεφαλάκης. Το μέλος της ΚΕΔ και υπεύθυνος του VAR ξέφυγε τόσο πολύ που φίλος του βοηθός του είπε «Μιχάλη, φτάνει, πάμε να κάνουμε μπάνιο για να φύγουμε».
Σύμφωνα με πληροφορίες σχετική καταγγελία για όλα αυτά στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ θα κάνει η ΕΠΣ Ηρακλείου. Οσον αφορά στο θέμα των ποσοστών που διεκδικεί η ΕΠΣ Ηρακλείου από τον Κουκουλάκη το ΔΣ αποφάσισε να στείλει νέα επιστολή στον παράγοντα της ΚΕΔ, καλώντας να βρεθεί λύση, ενώ θα καταγράφει αναλυτικά τους 56 διεθνείς αγώνες που σφύριξε και παράλληλα κάποια της Λίγκας που, σύμφωνα με την ΕΠΣ Ηρακλείου, δεν απέδωσε ποσοστά από τις αμοιβές του.
Η ΕΠΣ Ηρακλείου θα τοποθετηθεί για όλα αυτά;
Ο Κουκουλάκης θα κάνει κάποια δήλωση;


www.neakriti.gr 
(αναρτήθηκε αργότερα σε σχέση με το δικό μας ρεπορτάζ):