Τι ειπώθηκε στο ΔΣ για τον Τριτσώνη και το τέλος του Βασάρα


Την ώρα που το ΔΣ της ΕΠΟ, που έγινε την Παρασκευή 22/06, ασχολούνταν με θέματα διαιτησίας και διαβαζόταν η σύνθεση της ΚΕΔ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου ρώτησε «τι θα είναι ο Τριτσώνης», δηλαδή τον ρόλο του, και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος του απάντησε: «Ο Περέιρα θα αποφασίσει».

Μετά τη λήξη του συμβουλίου απλά επιβεβαιώθηκε ότι ο Περέιρα θέλει δίπλα του τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη, αν και τους «αφαίρεσε» την ιδιότητα των μελών της ΚΕΔ. Ετσι, επιβεβαιώθηκε ότι ο Κρητικός παραμένει στο VAR και ο Αθηναίος Τριτσώνης αναλαμβάνει το τμήμα ανάπτυξης διαιτησίας,  όπως επίσης και τη νεοσύστατη θέση του Διευθυντή Ακαδημίας της διαιτησίας, δηλαδή ό,τι έχει σχέση με ταλέντα. Κάποιος θα μπορούσε να σχολιάσει ότι ο Περέιρα έχει μεγαλύτερη αδυναμία στον Τριτσώνη με τόσα πόστα που το έδωσε!
Οι αρμοδιότητες των Τριτσώνη, Κουκουλάκη θα ανακοινωθούν επίσημα στις επόμενες μέρες. Μάλλον, δεν θα ανακοινωθεί το τέλος του Βασάρα, καθώς η θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης πέρασε στον Τριτσώνη, επειδή το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ λήγει στο τέλος του μήνα. Ο Βασάρας εκτός από μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA είναι και αρχιδιαιτητής στη Ρουμανία και εκ των κορυφαίων εκπαιδευτών διεθνώς.
Σημειώστε ότι ο Τριτσώνης πήρε τη θέση της Ντέπυς Κοξένογλου, συζύγου του Βασάρα, στο πάνελ της UEFA που ασχολείται με τη Συνθήκη Διαιτησίας.