Θέλουν προπονημένους τους διαιτητές αλλά δεν τους λένε πότε θα τρέξουν!

-Και λίγα λόγια για τα αγωνιστικά τεστ

Κάθε χρόνο τα ίδια με τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών. Εννοούμε το σενάριο ότι η ΚΕΔ θα είναι αυστηρή και θέλει γυμνασμένους τους ρέφερι και τους βοηθούς. Όμως, πέρσι το καλοκαίρι κάποιοι που τα έβγαλαν με άνεση, είτε έμειναν εκτός πινάκων, είτε υποβιβάστηκαν! Και σα να μην έφτανε αυτό, κράτησαν θέσεις στον πίνακα των διαιτητών της Superleague για άλλους που ήταν τραυματίες και δεν έτρεξαν στην προκαθορισμένη ημερομηνία, με συνέπεια ο Γκράνας να μην βγάλει τα αγωνιστικά τεστ και ο Θάνος να τα περάσει με τη δεύτερη.   
Ξέρετε τι είπαν σε διαιτητή που ζήτησε να δει το βίντεο επειδή κόπηκε; Τους έδειξε ότι οι άλλοι ήταν πιο πίσω από αυτόν στο yo yo για να τους αποδείξει ότι δεν έπρεπε να κοπεί. «Μην κοιτάς τους άλλους, κοίτα τον εαυτό σου», ήταν η… πειστική απάντηση και ο άνθρωπος δεν ήξερε αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει.
Πέρασαν όλοι
Αφού έκοψαν πολύ κόσμο το καλοκαίρι και έκαναν… εξυγίανση, τον Ιανουάριο υπήρξε μεγάλη πρόοδος. Η συντριπτική πλειοψηφία πέρασε τα αγωνιστικά τεστ, μέχρι και στις μικρότερες κατηγορίες που στο παρελθόν υπήρχαν προβλήματα, και εκτός έμειναν μόνο όσοι ήταν τραυματίες ή δεν τερμάτισαν. Δηλαδή, ο Περέιρα πέρασε το μήνυμα ότι πρέπει οι διαιτητές να είναι γυμνασμένοι, ή βοήθησε η επάνοδος του Λώλη στη θέση του γυμναστή, δηλαδή να εμπνεύστηκαν οι διαιτητές από την αλλαγή!
Κρατικό μυστικό
Κανονικά οι διαιτητές θα έπρεπε να γνωρίζουν την ημερομηνία διεξαγωγής των αγωνιστικών τεστ. Μπορεί να τους θέλουν προπονημένους αλλά δεν τους λένε πότε θα τρέξουν! Οι ρέφερι θέλουν να κάνουν προετοιμασία αλλά η ΚΕΔ έχει ...έτοιμους τους πίνακες...

Μόνο αυτό ενδιαφέρει τον Περέιρα, τον Μαρίν, τον Τριτσώνη και τον Κουκουλάκη…
Να μην χάσουν τις θέσεις τους.
Ναι, από τους πίνακες εξαρτάται...
Τα διαιτητάκια ας πάνε να πνιγούν (που λέει ο λόγος)...