ΕΠΣ Ηρακλείου: Κινήσεις για τη διαιτησία που θα προκαλέσουν αίσθηση


Tι έγινε στη συνάντηση ΕΠΣΗ-διαιτητών
www.neakriti.gr
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των πινάκων διαιτησίας των εθνικών κατηγοριών, πραγματοποιήθηκε (σ.σ. 22/06) στο ξενοδοχείο Αστόρια η συνάντηση που είχε προγραμματίσει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ και ο αρχιδιατητής Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, με την παρουσία των εν ενεργεία μελών της ηρακλειώτικης διαιτησίας και του Δ.Σ. της Ένωσης.
Η ΕΔ/ΕΠΣΗ έκανε ένα μίνι απολογισμό για τη νέα σεζόν όμως ουσιαστικά τη συνάντηση επισκίασε το θέμα των αξιολογήσεων και το γεγονός ότι πολλοί ηρακλειώτες διαιτητές έμειναν εκτός πινάκων.
Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια που εκδηλώθηκε για το πρόσωπο του Μιχάλη Κουκουλάκη, καθώς η κόντρα του με την ΕΠΣΗ θεωρείται ο κύριος λόγος για τις καρατομήσεις.
Επίσης ο Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την ανακοίνωση Κοκκινάκη εις βάρος τς Επιτροπής Διαιτησίας αλλά και το επεισόδιο μεταξύ Κουκουλάκη-Ιωαννίδη στο Παγκρήτιο, εκφράζοντας τον έντονο προβληματισμό του, όπως προβληματισμένος ήταν και για τις καρατομήσεις των διαιτητών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως το προσεχές διάστημα η ΕΠΣΗ αναμένεται να προχωρήσει σε κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση αναφορικά με τη διαιτησία…