Εκτενής αναφορά στα επεισόδια από το σάιτ της Sun, ενώ ξεφτλίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο


***Αναφέρεται, επίσης, στον οπλοφόρο Σαββίδη, στον τραυματισμό του Γκαρθία και στις κακές διαιτησίες«Τρόμος στην Ελλάδα: Οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ συμμετέχουν σε απίστευτα επεισόδια και η Αθήνα γίνεται εμπόλεμη ζώνη», είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας της Βρετανικής εφημερίδας «The Sun», ενώ στον υπότιτλο γράφει: «Εκτοξεύθηκαν φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ, ενώ η αστυνομία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη βία, πριν τον σημερινό τελικό Κυπέλλου»
Στο κείμενο αναφέρει τα εξής:
Χθες το βράδυ η Αθήνα βυθίστηκε στο χάος, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ δημιούργησαν επεισόδια πριν τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου.
Εκτοξεύθηκαν φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ, ενώ η αστυνομία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη βία, πριν τον σημερινό τελικό Κυπέλλου
Οι αντίπαλοι πρόκειται να αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και υπήρχαν προβλέψεις για επεισόδια.  Νωρίτερα αυτό το έτος, ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο αναβλήθηκε αφού ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης μπήκε οπλισμένος στο γήπεδο.
Ο Σαββίδης τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για τρία χρόνια για την πράξη του, ενώ στο σύλλογο επιβλήθηκε πρόστιμο και μείον τρεις βαθμούς από το πρωτάθλημα της Superleague.
Ένα άλλο περιστατικό αυτή τη χρονιά έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, καθώς ο τεχνικός της φιλοξενούμενης ομάδας χτυπήθηκε στο κεφάλι με ρολό ταμειακής μηχανής και πήγε στο νοσοκομείο.
Στο μεταξύ η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πήρε την απόφαση να ορίσει Ισπανό διαιτητή, μετά από μια σεζόν γεμάτη βία.
Πολλά περιστατικά στην Ελλάδα αυτή τη σεζόν έχουν προέλθει από πολύ αμφισβητούμενες αποφάσεις των διαιτητών αγώνων.
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο Grexit, εκτός αν η Ομοσπονδία και οι ομάδες δεχθούν να ψηφίσουν κανονισμούς για την πάταξη της βίας.
Το κειμενο συνοδεύεται από φωτογραφίες από τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, όπως και από το βίντεο με τον οπλοφόρο Σαββίδη στην Τούμπα.