Η FIFA έβγαλε τον Σαββίδη εκτός ΟΑΚΑ

***Και... λύτρωσε τον Γραμμένο που εδώ και μέρες έψαχνε νομικό παράθυρο

Καθόλου τυχαία, χθες, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης δήλωσε ότι θα έρθει στην Αθήνα, αλλά δεν θα πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει το τελικό Κυπέλλου. Μια δήλωση που έγινε, αν και τις τελευταίες μέρες ο «δικός μας Γραμμένος», πρόεδρος της ΕΠΟ, έψαχνε να βρει λύση.
Όμως, η… λύτρωση για τον Γραμμένο, όπως γράφει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, ήρθε από την Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA και εκδηλώθηκε με τηλεφώνημα. Ο Σαββίδης κηρύχθηκε ανεπιθύμητος, λόγω της εισβολής του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με το όπλο στη ζώνη στη διάρκεια του αγώνα της 11ης Μαρτίου με την ΑΕΚ, εικόνα που έκανε τον γύρο του κόσμου και φυσικά στην Ζυρίχη δεν την έχουν ξεχάσει και, όπως φαίνεται, ούτε πρόκειται.
Ετσι ο Σαββίδης αντί να δει το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στις 12 Μάϊου, από σουίτα του ΟΑΚΑ, θα το παρακολουθήσει από σουίτα ξενοδοχείου. Την ίδια ώρα στην ΕΠΟ προσπαθούν να μας πείσουν ότι για τη διεθνή ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου προσπαθούν να μας πείσουν, διασύροντας ταυτόχρονα και τη FIFA που την χρησιμοποιούν επειδή τάχα «το θέλει»,  ότι για το διεθνές ρεζιλίκι του ελληνικού ποδοσφαίρου φταίνε οι δηλώσεις για τη διαιτησία και ετοιμάζουν σχέδιο φίμωσης, και όχι ο οπλοφόρος Σαββίδης. Όλα αυτά υπό την ανοχή και του Βασιλειάδη.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Βασίλη Βέργη στη Live Sport:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ: