Ήθελε να διώξει την FIFA! Τι ώρα;


«Ο χρόνος που θα παραμείνουν (σ.σ. οι Επιτροπές της FIFA) στη χώρα μας θα είναι μικρότερος από ό,τι προσδοκούν οι ίδιες», είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος στις 18 Αυγούστου και ήταν τα πρώτα του λόγια αφού πρόκειται για δηλώσεις μετά την εκλογή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας. Όμως, μετά από μια ποδοσφαιρική σεζόν, η FIFA, όχι μόνο δεν φεύγει αλλά αφαιρεί κι άλλες αρμοδιότητες από την ΕΠΟ με την τοποθέτηση υπερσυμβούλου που θα ελέγχει τα πάντα.

Στο μόνο που δικαιώθηκε, στις ίδιες δηλώσεις του, ο Γραμμένος είναι ότι «η FIFA μπορεί να φέρει όσες επιτροπές θέλει, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα». Φυσικά, μόνο μια δεν φτάνει, αν και η Επιτροπή Παρακολούθησης του Χούμπελ έχει μεγάλη συμμετοχή στην απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού τους άφησε να φτάσουν στον πάτο και μετά εισηγήθηκε Grexit για αστείους λόγους.
«Το ότι ήρθε η FIFA δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εμείς το γνωρίζαμε, τώρα το γνωρίζουν και οι διεθνείς ομοσπονδίες», δήλωσε ο Γραμμένος, αμέσως μετά την εκλογή του στις 18 Αυγούστου, νομίζοντας ότι έκανε αντιπολίτευση στη διοίκηση Γκιρτζίκη, ξεχνώντας ότι αναλάμβανε από τη διοικούσα περίπου ένδεκα μηνών του Δρόσου και του Κοντονή!