Σε άλλον πλανήτη βρίσκεται η ΕΠΟ

***Οι μισοί σύμβουλοι είναι ΑΕΚ, οι άλλοι μισοί ΠΑΟΚ, ο «Γραμμένος δικός μας» και δεν κάνουν τίποτα για να πέσουν οι τόνοι ενόψει του τελικού. Μετά θα τους φταίει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι ότι είναι ανίκανοι.
***Το βράδυ της Πέμπτης (10/05) περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΚ επιχείρησαν «ντου» στον σύνδεσμο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια και συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ
***Το μεσημέρι της Παρασκευής (11/05) οπαδοί του ΠΑΟΚ (περίπου 70) εμφανίστηκαν με κράνη και ρόπαλα στο Σύνταγμα, ο κόσμος τρομοκρατήθηκε και τους απώθησε η αστυνομία, φυσικά μετά από ένταση
***Η ΕΠΟ δεν κατάλαβε ότι είναι διοργανώτρια. Αν δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος της, στους ζητήσει βοήθεια από Βασιλειάδη


Με δεδομένο το κακό προηγούμενο, του περσινού τελικού Κυπέλλου του αίσχους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΕΠΟ δεν έχει καμία δικαιολογία. Τουλάχιστον πέρσι μετά από πρωτοβουλία του Δρόσου, του τότε προέδρου της διοικούσας επιτροπής, έστω και με ζόρι οι Μελισσανίδης-Σαββίδης κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και γευμάτισαν στο Πήλιο.
Ασχετα αν αυτό δεν απέτρεψε τα φοβερά και τρομερά επεισόδια, το αναφέρουμε ως παράδειγμα για να δείξουμε ότι φέτος τα πράγματα είναι χειρότερα από πέρσι, αν αναλογιστούμε ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προέρχονται από άγρια σύγκρουση για το πρωτάθλημα και πλέον ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Παράλληλα, ενόψει του τελικού Κυπέλλου του Σαββάτου, δεν είναι μόνο οι ανακοινώσεις των οργανωμένων των δυο ομάδων, μέχρι και οι προπονητές (Λουτσέσκου, Χιμένεθ), ακόμη και οι παίκτες αντάλλαξαν… βέλη.
Η ΕΠΟ, λοιπόν, έπρεπε να παρέμβει στον άγριο πόλεμο των δυο φιναλίστ, που επεκτείνεται μέχρι και στην επιλογή του διαιτητή, όμως για πολλοστή φορά η διοίκηση Γραμμένου αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων. Στο Πάρκο Γουδί κατάλαβαν ότι διοργανώτρια είναι η ομοσπονδία, η οποία δείχνει κατώτερη των περιστάσεων, κάτι που δεν εκπλήσσει, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που αδυνατούν να πάρουν μια σοβαρή απόφαση ή μια σοβαρή πρωτοβουλία.
Αν και οι μισοί σύμβουλοι εξελέγησαν με πρόταση της ΑΕΚ και οι άλλοι μισοί με πρόταση του ΠΑΟΚ. Κι όμως, αδυνατούν να τους ζητήσουν να πέσουν οι τόνοι! Αλλωστε, και στο Πάρκο Γουδί καλά κρατεί ο εμφύλιος των παραγόντων.
Αν δεν μπορεί ο Γραμμένος να παρέμβει, μια καλή λύση είναι να ζητήσει βοήθεια από τον Βασιλειάδη. Στο κάτω κάτω… εξυγίανση παρακάνουν!