«Μπάχαλο» σε όλα η ΕΠΟ


***Ανίκανη η ομοσπονδία της… εξυγίανσης για διοργανώσεις. Βία στον τελικό Κυπέλλου και στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι για όλα φταίνε οι δηλώσεις και οι ανακοινώσεις για τη διαιτησία. Αφενός ξεπερνούν ότι αν ήταν καλή η διαιτησία δεν θα υπήρχαν ανακοινώσεις ή δηλώσεις και ταυτόχρονα ξεχνούν ότι πρώτοι οι ίδιοι έβγαλαν ανίκανους όλους τους διαιτητές, βάζοντας έναν ξένο στον τελικό Κυπέλλου, αφετέρου στο Πάρκο Γουδί θα πρέπει να τους λείπει ένας καθρέπτης.
Επεισόδια δεν έγιναν, μέσα και έξω από το γήπεδο, μόνο στον τελικό Κυπέλλου. Βία είχαμε μέχρι και στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής. Και στις δυο περιπτώσεις διοργανώτρια είναι η ΕΠΟ, άρα τα έκανε μπάχαλο σε όλα.
Αρα, μιλάμε και για ανικανότητα της ομοσπονδίας. Οσον αφορά στα επεισόδια που έγιναν στα μπαράζ ανόδου από τη Γ’ στη Β’ Εθνική είχαμε βία στους αγώνες Αήττητος Σπάτων-Εθνικός και Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος.
Την Κυριακή 29 Απριλίου στα Σπάτα (1-1) ήταν το πρώτο σοκ (σ.σ. φωτό πάνω). Στο ημίχρονο του αγώνα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τα μπαράζ ανόδου, ορισμένοι οπαδοί της εξέδρας του Εθνικού συνεπλάκησαν με άνδρες του ΜΑΤ, με αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών να τραυματιστούν σοβαρά. Τα επεισόδια ήταν τόσο σοβαρά που οι συμπλοκές κράτησαν για 15 λεπτά.
Η κατάσταση ξέφυγε και την περασμένη Κυριακή στην Αμαλιάδα. Οπαδοί των γηπεδούχων τραυμάτισαν δυο παίκτες, τον προπονητή του Ηροδότου και έναν αστυνομικό. Το ματς διεκόπη οριστικά, καθώς ο ρέφερι δεν βγήκε για το δεύτερο ημίχρονο και αναμένεται η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης.