Βραβείο! Η ομοσπονδία… προφήτευσε τα αίσχη


Τι το ήθελε η ΕΠΟ να βγάλει ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού την 1η Φεβρουαρίου, απαντώντας στην επιστολή του Σάββα Θεοδωρίδη. Σα να μην έφτανε που ήταν πρωτόγνωρο η ομοσπονδία να επιτίθεται κατά ομάδας, χρησιμοποιώντας οπαδική γλώσσα, εξίσου πρωτόγνωρο είναι ότι η ομοσπονδία είχε… προφητεύσει τα αίσχη, με αφορμή την εμφάνιση και την εξαφάνιση του Κομίνη από τους ορισμούς, όπως και τον ορισμό του διαιτητή Μπορμπαλάν, επειδή η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν συμφωνούσαν για τον διαιτητή του αυριανού τελικού, καθώς η πρώτη ήθελε τον Παπαπέτρου και ο δεύτερος τον Σιδηρόπουλο. Αρα, ποιος προκάλεσε με βάση τα σημερινά δεδομένα; Η ΕΠΟ ή ο Ολυμπιακός;
Διαβάστε και γελάστε:
«Η σημερινή (01/02) προκλητική ‎επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής των θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου και κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα φιλάθλου.
Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες, ύβρεις και συκοφαντικές αναφορές ενοχοποιούν επαγγελματίες, εργαζομένους και οικογενειάρχες και σπιλώνουν σε εθνικό δίκτυο υπολήψεις, με στόχο την κατατρομοκρατηση τους ενόψει ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, που κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν σε "ρωμαϊκή αρένα", αποβλέποντας σε μικροπολιτικά οφέλη για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.
Είναι προφανές δε ότι πλέον μετέρχονται κάθε μεθόδου προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν κάθε διαδικασία εξυγίανσης. Στην προσπάθεια τους αυτή δεν διστάζουν μάλιστα να εξευτελίσουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας και σε διεθνές επίπεδο.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να εμπλακεί σ' αυτή την προσχεδιασμένη αθλιότητα!
Εφεξής τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα, στα οποία θα παραπεμφθεί όποιος τορπιλίζει το ήπιο κλίμα των αγώνων, δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης κρουσμάτων βίας στα γήπεδα και προκαλεί με τη συμπεριφορά του το δημόσιο αίσθημα και το φίλαθλο πνεύμα».

Σχόλια