Οι… απαιτήσεις του Μάλαμα

Οπως δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδες, αυτή είναι η απάντηση του Μάλαμα Τεβεκέλη, ο οποίος στις 17/05, έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Libero, σε ερώτηση «για το πώς θα ετοιμαστούν οι πίνακες διαιτησίας για τη νέα σεζόν»:
«Οι διαιτητές που απέτυχαν παταγωδώς και αλλοίωσαν το φετινό πρωτάθλημα δεν έχουν θέση στους πίνακες της νέας περιόδου. Υπάρχουν διαιτητές που ξέρουν από μόνοι τους ότι δεν μπορούν πλέον  να σταθούν στα γήπεδα. Εφόσον το ξέρουν οι ίδιοι, πιστεύω να το ξέρει καλύτερα η ΚΕΔ και πιο συγκεκριμένα ο κύριος Περέιρα που είναι αυτή τη στιγμή το Α και το Ω στην ελληνική διαιτησία. Ο κύριος Μορίν και ο νέος που θα έρθει δεν έχουν εικόνα. Αλλά ο κύριος Περέιρα που παρακολούθησε το πρωτάθλημα έχει εικόνα. Και αν θέλει να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα χωρίς γκρίνιες, παράπονα και καχυποψίες, θα πρέπει όλους αυτούς τους κυρίους που ξέχασαν το λειτούργημα που επιτελούν στο γήπεδο, να τους στείλει να ξεκουραστούν μόνιμα. Με όλα αυτά που έγιναν οι φίλαθλοι είναι καχύποπτοι και αν δουν ότι εξακολουθούν να υπάρχουν στους πίνακες οι ίδιοι και οι ίδιοι θα πει ότι τίποτα δεν αλλάζει και τα ίδια πάλι θα βλέπουμε».
Σε ερώτηση «για το τι να περιμένουμε, ο σύμβουλος διαιτησίας του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι «υπάρχει αναμονή και αγωνία. Για να δούμε εάν θέλουν να κάνουν το ποδόσφαιρο όπως το ονειρευόμαστε όλοι»!!!
Σχόλιο: Ο ΠΑΟΚ που μαζί με την ΑΕΚ διέλυσαν το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία θέλει το ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε όλοι!!! Δεν φτάνουν τα θαυμαστικά για να δείξει κάποιος την απερίγραπτη συγκίνηση που προκαλεί η δήλωση του Τεβεκέλη…
Ποιους δεν θέλει
Στην τελευταία συνέντευξή του, ο Τεβεκέλης απέφυγε να πει ονόματα. Όμως, σε αυτή που έδωσε στις 2 Απριλίου μπήκε στον κόπο να κατονομάσει κάποιους ρέφερι: «Γιατί δεν έχουν καλέσει Αρετόπουλο για τα όσα ψευδή κατέθεσε; Ο κ. Κομίνης μας έλεγε ότι τελείωσε εκείνο το βράδυ. Ποιος τους τελείωσε; Άλλοι; Τι έκανε ο Κύζας σε σύγκριση με το χθεσινό Θάνο; Μαρς πέναλτι μπροστά του, δεν απέβαλλε τον Βράνιες, αποβολή Ινσούα».
Βέβαια, παρέλειψε να αναφερθεί στον Τριτσώνη που τα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ κατονόμαζαν ως υπεύθυνο για τον ορισμό του Κομίνη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής Πανιώνιος-Λεβαδειακός. Παράλληλα, από τα ρεπορτάζ, προκύπτει και ποιος τον… εξαφάνισε!

Σχόλια