Κανονισμός για ξένους διαιτητές


Μετά τον ορισμό του Ισπανού Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-2, έχουμε ακόμη μια δικαίωση του Ολυμπιακού. Σύμφωνα, με πληροφορίες η FIFA άναψε το… πράσινο φως και από τη νέα σεζόν θα μπορούν να ορίσουν ξένες σφυρίχτρες σε όλα τα ματς πρωταθλήματος ή Κυπέλλου!

Πλέον οι αρμόδιοι, όποιοι και αν είναι αφού οι Περέιρα, Τριτσώνης, Κουκουλάκης πολύ σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν από την ΚΕΔ, δεν θα έχουν καμία δικαιολογία να μην ορίζουν ξένους διαιτητές, τουλάχιστον σε σημαντικούς αγώνες. Οι Ελληνες ρέφερι όπως έστρωσαν, με το 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και το 100-0 σε βάρος του Ολυμπιακού (σ.σ. αυτά γίνονταν κατά κανόνα), ας κοιμηθούν. Άλλωστε, ο ίδιος ο Περέιρα τους έβγαλε ανίκανους με τον ορισμό του Μπορμαλάν στον τελικό Κυπέλλου και παράλληλα αναδείχθηκε και το λάθος του ότι δήθεν στήριζε τους Ελληνες διαιτητές, απορρίπτοντας την πρόταση του Ολυμπιακού να σφυρίζουν ξένοι ρέφερι, τουλάχιστον στα ντέρμπι πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Οι Ελληνες ας παίζουν τέταρτοι ή ακόμα καλύτερα οι τέταρτοι να είναι ξένοι.
Με τον ορισμό ξένων διαιτητών θα συντριβούν τα παράκεντρα του ποδοσφαίρου και τα φαντάσματα του παρελθόντος που δρουν υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων. Σύμφωνα με πληροφορίες, με αυτό το σκεπτικό η FIFA άναψε το… πράσινο φως για την αλλαγή του κανονισμού. Αρα, δεν υπάρχει καμία επιτυχία του Περέιρα…