Ξεπεσμός: Σκέψεις για ξένο ρέφερι…


***Απόδειξη ότι δεν υπάρχει ούτε ένας ρέφερι κοινής αποδοχής. Φοβούνται αντιδράσεις για Παπαπέτρου ή Σιδηρόπουλο

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
Μετά την ξεφτίλα με τον Κομίνη, που πρώτα τον όρισαν να σφυρίξει Πανιώνιος-Λεβαδειακός και μετά τον έβγαλαν, οι Περέιρα, Τριτσώνης, Κουκουλάκης, για τους οποίους ο Πορτογάλος τρέφει μεγάλη εμπιστοσύνη και τους συμβουλεύεται, βρίσκονται σε απόγνωση (άντε βάλτε ότι τάχα και ο Μαρίν συμμετέχει στις αποφάσεις, αν και δεν φαίνεται να αλλάξει κάτι από τότε που ήρθε). Εκεί, κατάντησαν την ελληνική διαιτησία, να μην υπάρχει διαιτητής κοινής αποδοχής, ενόψει του τελικού Κυπέλλου, μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Την στιγμή που κορυφώνεται ο πόλεμος ανάμεσα στους δυο φιναλίστ, καθώς από το βορρά θέλουν τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) και από το νότο τον Παπαπέτρου (Αθηνών), φοβούνται ότι όποιον από τους δυο θα ορίσουν θα υπάρξουν αντιδράσεις, είτε από τη μια, είτε από την άλλη πλευρά, επειδή θα θεωρηθεί και ως εύνοια από την πλευρά των αρμοδίων.
Ο ξεπεσμός της ελληνικής διαιτησίας είναι απόλυτος. Όμως, έχει και πιο κάτω. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, σε μια προσπάθεια να εξομαλύνουν την κατάσταση, υπάρχουν σκέψεις για ορισμό ξένου διαιτητή. Όμως, αυτό θα προκαλέσει και… γέλια και …κλάματα.
Ο λόγος είναι επειδή έτσι θα… αδειάσουν όλους τους Ελληνες διαιτητές, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο πίνακας της Superleague στελεχώνεται από 24 άτομα, οι διεθνείς είναι επτά και δεν έχουν έναν κατάλληλο. Μεγαλύτερο… άδειασμα, σε σχέση με όλους τους άλλους, θα είναι για τον Σιδηρόπουλο, επειδή είναι ρέφερι της ελίτ κατηγορίας της UEFA, και στην Ελλάδα δεν τολμούν να τον βάλουν ούτε σε έναν τελικό.