Τελικός Κυπέλλου με μέτρα… Πολυτεχνείου! – Πάνω από 5.000 αστυνομικοί επί ποδός


***Συνολικά 22 διμοιρίες των ΜΑΤ θα βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ θα έρθουν προς ενίσχυση διμοιρίες και από τη Θεσσαλονίκη. Πάνω από 5.000 αστυνομικοί επί ποδός.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένονται το Σάββατο λόγω του τελικού Κυπέλλου που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.
Περίπου πέντε χιλιάδες αστυνομικοί αναμένεται να βρεθούν στους δρόμους με την ισχύ των μέτρων, τα οποία θυμίζουν μέτρα Πολυτεχνείου τα οποία αποφασίστηκαν μετά από απανωτές συσκέψεις στη ΓΑΔΑ.
Συνολικά 22 διμοιρίες των ΜΑΤ θα βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ θα έρθουν προς ενίσχυση διμοιρίες και από τη Θεσσαλονίκη. Οι περισσότερες δυνάμεις, όπως είναι φυσικό θα αναπτυχθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Δυνάμεις, όμως, θα υπάρχουν και στην Ομόνοια, όπου πληροφορίες των αστυνομικών λένε πως φίλαθλοι και των δύο ομάδων θέλουν να συγκεντρωθούν.
Ο μεγαλύτερος φόβος των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ είναι οι μετακινήσεις με ΙΧ αυτοκίνητα. Αυτές δεν μπορούν να ελεγχθούν και είναι πολύ πιθανό περιφερειακά να προκληθούν κάποια επεισόδια.
Για αυτό και θα γίνονται περιπολίες, ενώ από όλους τους αστυνομικούς που θα είναι στους δρόμους, ανεξάρτητα από υπηρεσία, ειδικότητα και αποστολή, έχει ζητηθεί να έχουν τα αυτιά και τα μάτια τους ανοικτά και να ενημερώνουν το κέντρο επιχειρήσεων για κάθε τί που τους φανεί περίεργο.
Ήδη άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών ξέσπασαν στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Ομάδα αγνώστων - σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί της ΑΕΚ -επιτέθηκαν σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν σε σύνδεσμο του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Σχόλια