«Τα άγια τοις κυσί» ή το ποδόσφαιρο τετέλεσται…


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Την πεποίθηση τους ότι δεν πρόκειται να συμβεί Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς δεν προκύπτουν ενδείξεις ή (πολύ περισσότερο) αποδείξεις για κρατική παρέμβαση στην Ρήτρα Ανεξαρτησίας (είναι ο ορθός όρος) της Ε.Π.Ο. ή για μη τήρηση των καταστατικών διατάξεων, δημοσιοποίησαν τις τελευταίες μέρες «ειδικοί και μη», ανατρέχοντας, με περισσή σπουδή, στις τυπικές διατυπώσεις του ισχύοντος καταστατικού.
Πεποίθηση, την οποία ευθέως αντιπαλεύει η εισήγηση του κ. Χούμπελς, για τον οποίο είναι κομματάκι δύσκολο να δεχθεί κανείς πως αγνοεί το ισχύον καταστατικό της FIFA και εισηγείται «παλαβομάρες», μόνο και μόνο για να πιέσει καταστάσεις και να επιβάλλει, υπό την ψευδεπίγραφη απειλή της αναστολής ιδιότητας μέλους της Ε.Π.Ο., σκληρές λύσεις.
Κι εκεί που είναι έτοιμοι όλοι να αποδεχθούν την κορυφαία κρίση των «ειδικών περί το Grexit», να σου και σκάει … Άρειος Πάγος!!!
Πειθαρχικό έλεγχο των αποφάσεων της Επιτροπής Εφέσεων υπό τον κ. Σκουτέρη διέταξε η αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου!!!
Ο ανώτατος βαθμός τακτικής δικαιοσύνης στη χώρα,  το ανώτατο τριτοβάθμιο δικαστήριο ασχολείται με τις αποφάσεις μιας ποδοσφαιρικής πειθαρχικής επιτροπής (αυτή είναι η επιτροπή εφέσεων) που «δικάζει» ποδοσφαιρικές διαφορές και παραγγέλνει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του προέδρου (επίσης τακτικού δικαστή) για αποφάσεις που έλαβε!!!
Για να το ξαναπούμε!!! Σε μια καθαρά ιδιωτική διαδικασία (αυτό είναι το ποδόσφαιρο) και για καθαρά ιδιωτικές διαφορές (αυτές είναι οι ποδοσφαιρικές διαφορές) το ανώτατο δικαστήριο της χώρας παραγγέλνει πειθαρχικής διαδικασία σε βάρος του προέδρου μιας ποδοσφαιρικής επιτροπής για κάποιες αποφάσεις του!!!
«Τα άγια τοις κυσί» ή αλλιώς η πλήρης, απόλυτη και μη αναστρέψιμη παράδοση του κορυφαίου θεσμού της Ρήτρας Ανεξαρτησίας (της πειθαρχικής διαδικασίας δηλαδή) στον θεσμικό έλεγχο του κράτους, το οποίο παραγγέλνει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος τακτικών δικαστών για αποφάσεις που έλαβαν ως μέλη ποδοσφαιρικής πειθαρχικής επιτροπής…
Κι αν ο πειθαρχικός έλεγχος του Αρείου Πάγου καταλήξει σε πειθαρχική δίωξη εναντίον του κ. Σκουτέρη τι πρόκειται να συμβεί με τις αποφάσεις που αυτός έλαβε, ως πρόεδρος σύνθεσης της επιτροπής εφέσεων;
Καταλαβαίνετε μωρέ τι πάτε να κάνετε, που έχετε μπλέξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και που το οδηγείτε;
Υ.Γ. Κον Θεόδωρο Θεοδωρίδη: UEFA, ενταύθα: κατάλαβες τώρα τι έκανες το 2015 και που έχουν οδηγηθεί τα πράγματα εξαιτίας σου και μόνο;