Ξεφτιλίστηκαν τα πάντα

***Ποια... Μπανανία; Η "εξυγίανση" της βάζει τα γυαλιά με ρώσικα... βιολιά!!! Όλα στον ρυθμό τους!!!
***Εγραψαν ιστορία οι τακτικοί δικαστές που τοποθετήθηκαν με απόφαση Κοντονή και ενάντια στις επιθυμίες των FIFA, UEFA, άσχετα αν τελικά τους δέχτηκαν

Εκεί που στο φουκαριάρικο ελληνικό ποδόσφαιρο θεωρούμε ότι τα έχουμε δει όλα, τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα. Το έχει φάει το μαύρο το σκοτάδι, με όσα γίνονται και τελειωμό δεν έχουν τα σκάνδαλα.

Το νέο… άλμα προς την πλήρη απαξίωση του αθλήματος αποτελεί η απόφαση-έκτρωμα της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που φαίνεται πως δεν εφαρμόζει τους κανονισμούς αλλά κάνει πολιτική. Η απόφαση-ντροπή για μόνο μηδενισμό του ΠΑΟΚ (άρα ο αγώνας κατακυρώθηκε με 3-0 στον Ολυμπιακό), όμως… έσβησε τους -3 βαθμούς και τις δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, δεν προβλέπεται από τον Πειθαρχικό Κώδικα και τον ΚΑΠ. Ο μηδενισμός, πάντα με βάση τους κανονισμούς με αφορμή τον τραυματισμό του Γκαρθία, πάει… πακέτο με τις υπόλοιπες ποινές που… εξαφανίστηκαν σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση. Δεν υπάρχει αυτή η απόφαση!
Και μιας και μιλήσαμε για… σκοτάδι πρόκειται στην κυριολεξία για… σκοτεινή απόφαση, καθώς ανακοινώθηκε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Ούτε στο ποδόσφαιρο της… Μπανανίας δεν γίνονται αυτά! Και δεδομένης της διάρκειας έντεκα ωρών της συνεδρίασης της Επιτροπής Εφέσεων δεν θα έχει άδικο όποιος αναφωνήσει «ώδινεν όρος και έτεκεν μυν».
Όλα για να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Ηταν τυχαίες οι πιέσεις κυβερνητικών βουλευτών με δημόσιες τοποθετήσεις;
Όλα για να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Ατιμωρησία για τα επεισόδια των οπαδών του σε Κέρκυρα, Γιάννινα αλλά και έξω από την Τούμπα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όπως, ουδείς… ασχολήθηκε με τα επεισόδια των αξιωματούχων του στην Τρίπολη.
Μετά από όλα αυτά, ποιος θα θεωρήσει ότι τα διαιτητικά λάθη που μπλόκαραν τον Ολυμπιακό στο δρόμο για τον τίτλο και παράλληλα ευνοούνταν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν εντάσσονται σε μια συγκεκριμένη… φιλοσοφία;
Όλα για να …δικαιωθεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που ευχήθηκε να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.