ΕΠΣ Κυκλάδων: Ομάδα «αρνήθηκε» …μαραθώνιο για έναν αγώνα Κυπέλλου

***Η ΕΠΣ Κυκλάδων όρισε αγώνα Τετάρτη και η ομάδα από τη Σύρο έπρεπε να ταξιδέψει στη Σαντορίνη την Τρίτη και να επιστρέψει μέσω Πειραιά την Παρασκευή ή το Σάββατο στη Σύρο
***Η ΕΠΣ «εκδικείται» τις ομάδες; Στην ουσία αυτομαστιγώνεται, καθώς η ίδια είναι διοργανώτρια



sportcyclades24.gr

Δεν εισακούστηκαν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες και η παρέμβαση στο Δ.Σ. της Ένωσης σχετικά με τον ορισμό του αγώνα στις 21/3, αναφέρει με δελτίο τύπου ο Α.Ο Πάγος Σύρου, που στέλνει στα ΜΜΕ τα 2 αιτήματα που έστειλε στην ΕΠΣΚ για την αναβολή του αγώνα με τον Πανθηραϊκό.
Αναλυτικά τα δυο έγγραφα που βγάζει στην δημοσιότητα η ομάδα της Σύρου (15/3 και 19/3) αναφέρουν:


Στον τελικό ο Πανθηραϊκός-Αφαίρεση βαθμών φέτος και τη νέα χρονιά ο Πάγος…

Στα χαρτιά θα κριθεί ο δεύτερος ημιτελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων, ανάμεσα σε Πανθηραϊκό και Α.Ο Πάγου. Ο Πανθηραϊκός δεν μπορούσε να συναινέσει στην αλλαγή ημέρας,  ώρας  και γηπέδου (Πάρος) του αγώνα, λόγο της κρισιμότητας του αγώνα του Σαββάτου με τον Αιολικό, στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά ο Πάγος είχε ενημερώσει από την Δευτέρα με έγγραφο πως δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Σαντορίνη την Τρίτη (20/3) για τον σημερινό αγώνα, καθώς η επιστροφή της ομάδας είχε δρομολογηθεί για την Παρασκευή (μέσω Πειραιά) ή Σάββατο πρωί.
Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 15.00, όπου το παρών αναμένεται να δώσουν οι διαιτητές  Παντελάκης, Βάιλας και Τσάφος, (και η ομάδα του Πανθηραϊκού) προκειμένου να «ανοίξουν» και να «κλείσουν» το φύλλο αγώνα υπέρ των γηπεδούχων, κάτι που θα αποφέρει κυρώσεις στον Πάγο, με αφαίρεση βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα (-3), χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών από το νέο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.