Επίδειξη αδιαφορίας

***Ο Περέιρα δεν κάνει έρευνα για να ενημερώσει τους φιλάθλους για το γκολ της Τούμπας
***Φοβάται ο Πορτογάλος να βγει μπροστά, σκεφτείτε τους διαιτητές
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Γενικά ο Περέιρα δείχνει να κρατά αποστάσεις από τα τεκταινόμενα στην Superleague και δεν θα μας έκανε και εντύπωση ακόμη και αν έκανε απολογισμό της διαιτησίας στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, για παράδειγμα αν η Μπενφίκα αδικείται ή ευνοείται, αν και διαβεβαιώνει ότι βλέπει όλους τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά στις ανακοινώσεις που έχει βγάλει ήταν ολιγόλογος και μας διαβεβαίωνε ότι είναι ευχαριστημένος από τη διαιτησία, τη στιγμή που οι… σφαγές διαδέχονταν η μια την άλλη. Ούτε εξήγησε με ποια κριτήρια επέλεξε τον Μαρίν για δεύτερο αρχιδιιαιτητή, ούτε γιατί, ενώ μας έλεγε ότι η διαιτησία πάει καλά, η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA του επέβαλε και τρίτο αρχιδιαιτητή, ούτε γιατί καθυστερεί να τον επιλέξει, ούτε εξηγεί γιατί δεν διώχνει εντελώς τους Κουκουλάκη, Τριτσώνη και τους κρατά, έστω και …απόσταση στη διαιτησία.

Με τις ανακοινώσεις του ο Περέιρα έκανε επίδειξη αδιαφορίας στο πρόβλημα της ελληνικής διαιτησίας στην Superleague, προτιμώντας να αναλώνει μελάνι σε ανούσια θέματα, όπως η εκπαίδευση, η παραγωγή ταλέντων και άλλες «μπαρούφες», καθώς η Superleague είναι η βιτρίνα. Αρα, αν δεν πάει καλά, τίποτα δεν φαίνεται από τα υπόλοιπα.
Η νέα επίδειξη αδιαφορίας του Περέιρα έχει να κάνει με τα γεγονότα της Τούμπας. Ο Πορτογάλος δεν μπήκε καν στον κόπο να κάνει έρευνα, και αν χρειαστεί να επιβάλει και ποινές, γιατί τελικά ο Κομίνης μέτρησε το γκολ που αρχικά δεν μέτρησε και από το οποίο ξεκίνησαν όλα. Είναι ο λόγος που οι φίλαθλοι χλευάζουν τη διαιτησία.

-Το μεγάλο θέμα είναι τι ισχύει με το γκολ του Βαρέλα. Ο Μαουρίτσιο επηρεάζει η όχι τη φάση; Ακόμη και οι απόψεις των ειδικών διίστανται. Αφού η διαιτησία είναι ανεξάρτητη και αμερόληπτη γιατί ο Περέιρα δεν παίρνει θέση. Πως θα ξέρει ένας διαιτητής ή βοηθός τι απόφαση θα πάρει, αν στο άμεσο μέλλον του παρουσιαστεί παρόμοια περίπτωση; Τόσο πολύ φοβούνται;

-Τίποτα από τα υπόλοιπα στο γήπεδο της Τούμπας δεν θα είχε συμβεί, αν οι Κομίνης και Ποντίκης δεν ξεκινούσαν… καφενείο για το τι έπρεπε να κάνουν στο γκολ του ΠΑΟΚ στο 89’ του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ας μην ξεχνάμε ότι ο διαιτητής είναι ο δικαστής του δευτερολέπτου και όχι του πενταλέπτου ή του τετάρτου; Αυτό είναι το σωστό.